ναυτιλιακό συνέδριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνέδριο Slide2Open Shipping Finance 2019

H Slide2Open Communications, σε συνεργασία με την Karatzas Marine Advisors & Co., διοργανώνει το ναυτιλιακό Συνέδριο Slide2Open Shipping Finance 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στην Αθήνα. Οι διοργανωτές και οι ομιλητές καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των επαγγελματιών του χώρου, με εκτεταμένη γνώση και επαγγελματική εμπειρία στους τομείς εξειδίκευσής τους.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να υπάρξουν απτά αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες, παρέχοντας αξιόπιστες πληροφορίες όσον αφορά τις δράσεις, τις βέλτιστες πρακτικές και τις τάσεις στο χώρο της ναυτιλιακής χρηματοδότησης.

Πώς και από πού θα αντληθεί η ναυτιλιακή χρηματοδότηση τα επόμενα χρόνια; Ποια μοντέλα πλοιοκτησίας θα εξασφαλίσουν καλύτερη πρόσβαση στη χρηματοδότηση;

Σε έναν κλάδο που φαίνεται να επιστρέφει στις παραδοσιακές του αξίες και να εστιάζει και πάλι σε διατηρήσιμους ρυθμούς κερδοφορίας, πώς θα ανοίξουν οι πηγές ανταγωνιστικής χρηματοδότησης για τις εντάσεως κεφαλαίου ναυτιλιακές επιχειρήσεις;

Η ναυτιλία είναι για τους ανθρώπους των πράξεων. Ένας χώρος όπου ευέλικτοι πλοιοκτήτες και μάνατζερ εξοικειώνονται και καθημερινά κινούνται μέσα σε έναν κυκεώνα τεχνολογικών εξελίξεων, νέων κανονισμών και, κακά τα ψέματα, πολιτικής.

shippingfinance19_a4_en_01092018

H Slide2Open Communications, σε συνεργασία με την Karatzas Marine Advisors & Co., διοργανώνει το Slide2Open Shipping Finance 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στην Αθήνα. Οι διοργανωτές και οι ομιλητές καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των επαγγελματιών του χώρου, με εκτεταμένη γνώση και επαγγελματική εμπειρία στους τομείς εξειδίκευσής τους.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να υπάρξουν απτά αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες, παρέχοντας αξιόπιστες πληροφορίες όσον αφορά τις δράσεις, τις βέλτιστες πρακτικές και τις τάσεις στο χώρο της ναυτιλιακής χρηματοδότησης.

Το ναυτιλιακό Συνέδριο απευθύνεται σε πλοιοκτήτες, ανώτερα στελέχη ναυτιλιακών, μεταφορικών, εμπορικών επιχειρήσεων, δικηγορικών εταιρειών, τραπεζών, επενδυτικών και χρηματοοικονομικών φορέων, εταιρειών τεχνολογίας, ενέργειας, logistics, κ.ά.

Οι ομιλίες, οι κατ’ ιδίαν συζητήσεις, οι εισηγήσεις από εξέχοντα στελέχη του χώρου και η ανάπτυξη της θεματολογίας μέσα από τις παράλληλες συνεδρίες θα δώσουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να εμβαθύνουν στις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της ναυτιλιακής χρηματοδότησης, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις δραστηριότητες και τις προσδοκίες τους.

ναυτιλιακό συνέδριο

Η διοργάνωση περιλαμβάνει:

Συνέδριο Slide2Open Shipping Finance 2019

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, 9:00 π.μ. – 17:30 μ.μ. Αθήνα

 • Προεδρεύει ο Dr. Martin Stopford, President, Clarkson Research
 • Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής: Basil M. Karatzas, CEO, Karatzas Marine Advisors & Co.
 • Συντονιστής: Yuri Bender, Editor-in-Chief, Professional Wealth Management at Financial Times

Βασική θεματολογία

 • Εκτίμηση του μακροοικονομικού και κανονιστικού περιβάλλοντος – Τάσεις και προοπτικές
 • Η σύγχρονη χρηματοδότηση της ναυτιλίας
 • Στρατηγικές εξασφάλισης κεφαλαίων
 • Εκπομπές ρύπων
 • Νέες τεχνολογίες
 • Διεθνές εμπόριο

Κατ΄ ιδίαν συναντήσεις

Πέμπτη 24 / Παρασκευή 25 / Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

 • Προγραμματισμένες κατ’ ιδίαν συναντήσεις
 • Συμμετοχή, κατόπιν αιτήματος, πριν από το Συνέδριο (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα)

Παράλληλες εκδηλώσεις

Σε συνεργασία με τους χορηγούς

Για περισσότερες πληροφορίες:
Δέσποινα Τραυλού, Slide2Open Communications, τηλ.: 210 3004808, κιν.: 6976722430,
email: dtravlou@slide2open.net, website: www.slide2open.net/ShippingFinance2019