Ποσειδώνια 2016: Σημαντικό ρεκόρ επισκέψεων

Τα Ποσειδώνια 2016 αποχαιρέτισαν περισσότερους από 22.000 επαγγελματίες της ναυτιλίας που συμμετείχαν στον κορυφαίο θεσμό της ναυτιλιακής βιομηχανίας παγκοσμίως με σκοπό να δικτυωθούν και να κλείσουν επιχειρηματικές συμφωνίες με περισσότερους από 1.800 εκθέτες από 90 χώρες, οι οποίοι κάλυψαν 40.000 τ.μ εκθεσιακού χώρου στο Metropolitan Expo.

Η αύξηση της τάξης του 14% σε αριθμούς επισκεπτών σε σύγκριση με το προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών πριν από δύο χρόνια, είναι ενδεικτική της δυναμικής των Ποσειδωνίων, που ξεπερνούν συνεχώς τις προσδοκίες, ενισχύοντας παράλληλα τη φήμη, την εικόνα και την απήχησή τους ως το απόλυτο ναυτιλιακό γεγονός, στο οποίο κάθε μέλος της ναυτιλιακής βιομηχανίας πρέπει να παρευρεθεί, ένας ισχυρισμός που ενισχύεται από τη μεγάλη ζήτηση των εκθετών για περισσότερο εκθεσιακό χώρο στην επόμενη έκθεση, σε δύο χρόνια.

Ήδη, και πριν ακόμη ξεκινήσει η αποσυναρμολόγηση των εντυπωσιακών περίπτερων της έκθεσης, οι διοργανωτές είχαν κατακλυστεί από κρατήσεις για ακόμη μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο για την επόμενη έκθεση των Ποσειδωνίων, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί μεταξύ 4-8 Ιουνίου 2018.

Εταιρίες όπως οι Abu Dhabi Shipyards, IntraMare, MIE, Drew Marime Chemicals, OceanKing, Marita, καθώς και τα εθνικά περίπτερα της Δανίας και της Ολλανδίας είναι στη μακρά λίστα των εκθετών των Ποσειδωνίων 2016 που έχουν κάνει ήδη κράτηση για περισσότερο χώρο στην έκθεση του 2018, η οποία αναμένεται να καλύψει εντελώς τα 45.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου που διατίθενται στο Metropolitan Expo.

“Τα Ποσειδώνια 2016 δημιούργησαν νέα ρεκόρ όσον αφορά τον εκθεσιακό χώρο, τον αριθμό των συνεδρίων και σεμιναρίων αλλά και τον αριθμό των επισκεπτών,  καταδεικνύοντας έτσι την καθολική αποδοχή που απολαμβάνει η διοργάνωση από την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα”,δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Βώκος, Εκτελεστικός Διευθυντής, Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε.

“Η ψήφος εμπιστοσύνης των εκθετών που συμμετέχουν σταθερά στην έκθεση είναι μια αναγνώριση που μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και μας δίνει την ώθηση να εργαστούμε ακόμη πιο εντατικά για να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία για όλους όσοι μας τιμούν με τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους κάθε δύο χρόνια”, πρόσθεσε.

 

Πηγή: capital.gr