Η Ericsson υποστηρίζει το 4ο συνέδριο ναυτιλίας

Η Ericsson (NASDAQ: ERIC) συμμετέχει στο 4ο Συνέδριο Ναυτιλίας, το οποίο πραγματοποιείται στις 17 Μαΐου, στο Ναυτικό Όμιλο, στον Πειραιά, με κύριο άξονα τη συμβολή της ναυτιλίας στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Η Ericsson προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση end to end λύσεων επικοινωνίας σε πλοία και εμπορικό στόλο, για την καλύτερη διαχείριση των εργασιών τους, την παρακολούθηση και εντοπισμό των φορτίων τους, παρέχοντας επίσης τη δυνατότητα διασύνδεσης του πληρώματος. Συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο, στη βελτιστοποίηση των διαδρομών, για την καλύτερη κατανάλωση και αποδοτικότητα των καυσίμων εν κινήσει, πετυχαίνοντας έτσι τη μείωση στα κόστη των καυσίμων και ελαχιστοποιώντας τις καθυστερήσεις, κατά μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Η Ericsson δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας, μετρώντας σημαντικές συνεργασίες με εταιρίες του χώρου, όπως η στρατηγική συμφωνία της με την Inmarsat για το μέλλον των διασυνδεδεμένων πλοίων, η παροχή του Maritime ICT Cloud στην U-Ming στην Ταϊβάν, καθώς και η παροχή ολοκληρωμένων end to end λύσεων επικοινωνίας στην Maersk Line.

Το Maritime ICT Cloud της Ericsson, αναλύει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, μεταφράζοντας τα σε πολύτιμες πληροφορίες για τη λήψη αποφάσεων- όταν η κατάσταση το καθιστά αναγκαίο.
Οι δεξιότητες και δραστηριοποίηση της Ericsson σε παγκόσμια κλίμακα, το μοντέλο συνεχούς παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών της (“AS IS” & “TO BE”), η διαχείριση λειτουργίας υπηρεσιών και οι λύσεις ανάλυσης δεδομένων που προσφέρουν επιχειρηματική ευφυΐα και επιχειρησιακή βελτιστοποίηση, σε πραγματικό χρόνο, συμβάλλουν σημαντικά στην επιλογή και προτίμηση της από ναυτιλιακές εταιρείες. Παράλληλα, η ηγετική θέση σε τομείς Τεχνολογίας και ΤΠΕ που κατέχει η λύση του Maritime ICT Cloud της, καθώς και η παροχή beskope και εξατομικευμένων λύσεων προς τους πελάτες της.

Η Ericsson στα Ποσειδώνια 2016
Η Ericsson ενισχύοντας την παρουσία της στον ελληνικό χώρο της Ναυτιλίας, θα συμμετάσχει στη φετινή Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση “Ποσειδώνια 2016” στην Αθήνα, η οποία πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 6 έως την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo.
Η Charlotte Wrangberg, Πρέσβειρα της Σουηδίας στην Ελλάδα και η Marie Large, Επικεφαλής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Ericsson, θα εγκαινιάσουν το περίπτερό της Ericsson ενώ εμπειρογνώμονες της Ericsson, θα παρουσιάζουν ένα ευρύ φάσμα λύσεων της εταιρίας, σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Η Ericsson θα βρίσκεται στο περίπτερο 2455, Hall 2