4ο Συνέδριο με θέμα την ελληνική ναυτιλία

Οι τάσεις και οι ευκαιρίες στην Ναυτιλιακή Χρηματοοικονομική, οι νέες προκλήσεις της Ελληνικής Ναυτιλίας, θεμελιώδεις έννοιες και νομικά θέματα στο πεδίο της Ναυτιλίας, της Μακροοικονομίας και των Εμπορευμάτων (commodities), καθώς και οι ευκαιρίες για ανάπτυξη μέσω του Τουρισμού, αποτελούν τα βασικά ζητήματα που θα απασχολήσουν το 4ο Ναυτιλιακό Συνέδριο που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως (ΕΙΟΔ) της ΕΕΔΕ.

Το Συνέδριο, με θέμα «Ελληνική Ναυτιλία: Κινητήριος δύναμη για την Οικονομική Ανάπτυξη» (Greek Shipping: The Driving Force for Economic Growth), θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαΐου 2016, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (Καραγιώργη Σερβίας 18, Πειραιάς). Η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει για μια ακόμα χρονιά βήμα εποικοδομητικού διαλόγου, όπου παράγοντες της Ναυτιλίας και του θαλάσσιου Τουρισμού, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα εξετάσουν τα παραπάνω επίκαιρα ζητήματα.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Institute of Chartered Shipbrokers, του Master in International Shipping Finance & Management του ΟΠΑ και του Propeller Club. Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου είναι η EY, Αργυρός Χορηγός η εταιρεία SAP και Χορηγοί οι εταιρείες: Crossworld Marine Services, DNB Bank, Ericsson, MacGregor, Oracle και Real Consulting.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Αελλώ, Direction, CSR Review, Elnavi, επιχειρώ| epixeiro.gr, Maritime, Manager και Ναυτικά Χρονικά. Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας: BusinessNews.gr, CSRNews.gr, allaboutshipping.co.uk. Χορηγός Coffee Break είναι η εταιρεία Benefit Software. Τηλεοπτικοί χορηγοί: SBC TV, TimeTV.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.eede.gr/uploads/files/NaytiliakoSynedrio2016_program.pdf