Πρώτη άφιξη του Blue Star Delos στο λιμάνι της Νάξου

Το [email protected] και το naxonow.gr ήτανε εκεί…..

 

Έπιασε λιμάνι.. για πρώτη φορά στη Νάξο το  Ο/Γ  Ε/Γ Blue Star Delos!

Το νεότευκτο πλοίο της ATTICA GROUP μετά τη λήξη του απαγορευτικού του απόπλου, ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί της Τρίτης 15 Νοεμβρίου, από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα.

Δεν ήταν ένα συνηθισμένο ταξίδι αφού έστω και στα «πεταχτά» κάποιοι πρόλαβαν να μπουν και να θαυμάσουν από κοντά ένα πραγματικά «στολίδι» για το Αιγαίο.

Στις 15:40 το Blue Star Delos ήταν στο λιμάνι της Νάξου, όπου παρ’ όλη την κακοκαιρία, δεν ήταν λίγος ο κόσμος που το περίμενε, αφού πλέον το Delos θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της συγκοινωνίας μας στα νησιά.

 

Με το πρώτο σφύριγμα του καραβιού, ξεκίνησαν τα κορναρίσματα κάθε τροχοφόρου που βρισκόταν στο λιμάνι για το καλωσόρισμα του νέου μας πλοίου.

Παρ’ όλο που φυσούσαν άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ και με δεδομένο το μέγεθος του καραβιού (που είναι το μεγαλύτερο που πιάνει λιμάνι στη Νάξο) αλλά και τα προβλήματα που έχει το λιμάνι μας, ο έμπειρος καπετάνιος Σπύρος Πεφάνης, έδεσε ομαλά το πλοίο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το πλοίο έμεινε για περίπου μισή ώρα στο λιμάνι της Νάξου και έτσι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια μικρή γεύση από όλα όσα έχει να προσφέρει το Blue Star Delos στους επιβάτες του.

Το πλοίο μεταξύ άλλων υποδέχτηκαν στο λιμάνι ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός, ο πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής Γιάννης Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΑ Ιάκωβος Ναυπλιώτης και ο πράκτορας της Blue Star στη Νάξο Νίκος Ρεφενές.

Στη σύντομη συνάντηση με τον Διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Σακέλη και τον Καπετάνιο του πλοίου, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος τους προσέφεραν αναμνηστικές πλακέτες.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στο νέο μας πλοίο, ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο απο τις αφίξεις στα λιμάνια Πάρου, Νάξου, Ίου και Σαντορίνης απο τα μέλη μας τις επομένες μέρες στο φόρουμ μας.