/

Νέο καινοτόμο δρομολόγιο για το ταχύπλοο Thunder της Fast Ferries

Thunder

Σε ασφαλή μονοπάτια για τo ταχύπλοο Thunder όσα αφορά τα νησιά προσέγγισης, λόγω της πανδημίας  η οποία βρίσκετε σε εξέλιξη όπως και την αύξηση των καυσίμων προτίμησε να προχωρήσει η Fast Ferries.

Ωστόσο θα αναχωρεί   από Πειραιά με ώρα 12:00 το μεσημέρι για Σύρο Μύκονο Νάξο, σε ένα δρομολόγιο που δεν έχει εφαρμοστεί ποτά ξανά στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα θα δρομολογηθεί από τον Ιούνιο για Σύρο, Μύκονο και Νάξο. ώρα αναχώρησης 12.00 μετά μεσημβρίας άφιξη στην Σύρο 14:45 , Μύκονο 15:35  και άφιξη στην Νάξο 16:40.

Η επιστροφή από την Νάξο θα είναι στις 17:00, από Μύκονο 18:05, από Σύρο 18:55  και άφιξη στο Πειραιά στις 21:40.

Το ταχύπλοο Thunder Έχει ολικό μήκος 86 μ., πλάτος 24 μ. και δυνατότητα μεταφοράς 1000 επιβατών και 215 ΙΧ αυτοκινήτων με υπηρεσιακή ταχύτητα 35 κόμβων. Διαθέτει τους πλέον  πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, άνετους χώρους οχημάτων, αλλά και ιδιαίτερες ευκολίες στην πρόσβαση των επιβατών.

Το ταχύπλοο Thunder, πλαισιώνει τα ήδη καθιερωμένα Ε/Γ-Ο/Γ Θεολόγος Π, Ε/Γ-Ο/Γ Fast Ferries Andros και Ε/Γ-Ο/Γ Αικατερίνη Π, με τα οποία η Fast Ferries δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στις ακτοπλοϊκές γραμμές από τη Ραφήνα προς τις Κυκλάδες.