Πλάνα από το Ελληνικό Super Puma που κόβουν την ανάσα

Κόβουν την ανάσα τα πλάνα που τράβηξε μέλος του πληρώματος του Ελληνικού ελικοπτέρου Superpuma που συμμετέχει στην επιχείρηση διάσωσης. Το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στον τόπο του ατυχήματος και οι πιλότοι μας με ηρωικές προσπάθειες κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το Superpuma διέκοψε για λίγο τις προσπάθεις του το απόγευμα για να αλλάξει πλήρωμα. Αμέσως μετά ρίχτηκε ξανά στη μάχη όπου και παραμενει μέχρι και αυτή την ώρα.

Πλάνα έδωσε στη δημοσιότητα και το Πολεμικό Ναυτικό της Ιταλίας από τα δικά του ελικόπτερα. Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Ιταλικής ακτοφυλακής και του Πολεμικου Ναυτικού, και κάνουν τον γύρο του κόσμου και δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής αλλά και τις αγωνιώδεις προσπάθειες για την διάσωση των επιβατών του NORMAN ATLANTIC. Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

 

Πλάνα από το Ιταλικό ελικόπτερο.

https://nautilia.gr/wp-content/uploads/2014/12/gcaptain.com_wp-content_uploads_2014_12_2014-12-28T214513Z_898791524_GM1EACT0FTX01_RTRMADP_3_GREECE-SHIP-1.jpg