Η ΝΕΛ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμόύ ΕΜΙΤΤ 2011

Η  NEL LINES αναπτύσσοντας τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην αγορά της Τουρκίας, έδωσε δυναμικό παρόν στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “ EMITT 2011”, πουπραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από 10 έως 13 Φεβρουαρίου.

Η παρουσία της, είχε σκοπό να σηματοδοτήσει την έναρξη δρομολογίων από τη Μυτιλήνη προς Δικελί και Αϊβαλί, τα οποία προγραμματίζεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2011.

Από την έκθεση “EMITT 2011”, που αποτελεί τη σημαντικότερη συνάντηση τουρισμού στην Ανατολική Μεσόγειο, πέρασαν πάνω από 110.000 επισκέπτες και το περίπτερο της NEL LINES απέσπασε τα θετικά σχόλια τόσο των επαγγελματιών του χώρου όσο και του κοινού.

 

Η παρουσία της NEL LINES στην Κωνσταντινούπολη ήταν η δεύτερη στη γειτονική χώρα, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της στην έκθεση Τουρισμού της Σμύρνης (Travel Turkey Izmir 2010) τον Δεκέμβριο του 2010 και θέτει τις βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη στην πολλά υποσχόμενη Τουρκική αγορά.

Η συμμετοχή της  NEL LINES  σε διεθνείς εκθέσεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα συνεχιστεί προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό προϊόν.