Έρχεται το Super Ferry II στη Νάξο ανανεωμένο και πιο γρήγορο Συνέντευξη του πλοιοκτήτη Γ. Στεφάνου

Νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του προς τη Νάξο το Superferry II της εταιρίας Golden Star Ferries.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο naxosnow.gr ο ιδιοκτήτης του πλοίου Γιώργος Στεφάνου, το Superferry ΙΙ ξεκινάει από την Πέμπτη 14 Ιουνίου και για κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο να εκτελεί το δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο Μύκονο-Νάξο. Το πλοίο θα αναχωρεί από τη Ραφήνα στις 7:40 το πρωί και από τη Νάξο στις 2:05 το μεσημέρι.

 

 

 

«Δίνεται η ευκαιρία στους Ναξιώτες και τους επισκέπτες του νησιού να ταξιδέψουν πολύ πιο οικονομικά, άνετα και με ασφάλεια» σημείωσε ο κ. Στεφάνου ο οποίος έκανε επίσης γνωστό ότι φέτος το πλοίο είναι εντελώς διαφορετικό αφού η εταιρία έχει κάνει τεράστιες επενδύσεις σε αυτό. «Το πλοίο έχει γίνει ακόμη πιο γρήγορο και πιο πολυτελές. Έχει ανακαινιστεί πλήρως τόσο στα σαλόνια και τις θέσεις όσο και στη διακόσμηση γενικότερα. Θα το διαπιστώσετε όταν το δείτε και ταξιδέψετε…» είπε.

Ταξιδεύοντας με το Superferry ΙΙ από τη Ραφήνα, ένας επιβάτης με το αυτοκίνητό του, πληρώνει λιγότερα 24 ευρώ σε σχέση με τον Πειραιά, ενώ μια τετραμελής οικογένεια θα εξοικονομήσει 46,5 ευρώ, αφού η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται σε 26 ευρώ το άτομο και 65 ευρώ το αυτοκίνητο.

Ο κ. Γιώργος Στεφάνου απαντώντας σχετικά με τα δρομολόγια και τις ημέρες που δεν θα έρχεται στη Νάξο το Superferry ΙΙ (Δευτέρα-Παρασκευή-Κυριακή) είπε ότι η εταιρία έχει δεσμευτεί προς κάποια γκρουπς που ταξιδεύουν προς την Τήνο ότι η επιστροφή θα είναι νωρίτερα οπότε δεν είναι δυνατόν τις ημέρες αυτές να έρχεται στη Νάξο το πλοίο.

«Στόχος μας είναι να υπάρξει καθημερινή σύνδεση το καλοκαίρι, αλλά θα θέλαμε να κρατήσουν οι Ναξιώτες το καράβι και το χειμώνα για να μπορούν να μεταφέρονται οικονομικά προς την Αθήνα. Πέρσι δεν έγινε γιατί θέλαμε περισσότερη υποστήριξη από τη Νάξο για να κρατήσουμε το δρομολόγιο. «Δεν είναι στο χέρι της εταιρείας αλλά του Δήμου, των τοπικών παραγόντων και κυρίως των κατοίκων του νησιού», τόνισε ο κ. Στεφάνου ο οποίος μας έκλεισε ραντεβού για την Πέμπτη 14 Ιουνίου που θα εκτελέσει το πρώτο του δρομολόγιο για Νάξο φέτος το Superferry II.

Ακούστε την συνέντευξη στο ακόλουθο  link :

http://www.naxosnow.gr/?p=11412

 

Πηγή : www.naxosnow.gr