Βασίλειος Καρνομουράκης (Α Μηχανικός) Ιωάννης Παπαμάρκος (Πλοίαρχος) Ανδρέας Ακτύπης (Υπαρχος)
ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ

Andros Jet: Ευχές και δώρα στο πλήρωμα από τους κατοίκους της Πάρου

Το Andros Jet σήμερα 11:30 κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάρου μέσα σε Πρωτοχρονιατικη ατμόσφαιρα εκτελώντας όπως και ανήμερα τον Χριστουγέννων το ενδοκυκλαδικο του δρομολόγιο με συνέπεια.

IMG_20200101_171401 IMG_20200101_171317

Σε όλο το πλήρωμα του πλοίου δόθηκαν· ημερολόγια, αγιασματα και στον πλοίαρχο Ιωάννη Παπαμαρκου δόθηκε εικόνα της Παναγίας Εκατονταπυλιαννής, μία ευγενική προσφορά του Ιερού Προσκυνηματος Παναγίας Εκατονταπυλιαννής Πάρου και του Πάτερ Στυλιανού Μπιζά τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον που έδειξε και φέτος όπως και πέρυσι με το ποδαρικό τότε του Aqua Jewel.

IMG_20190101_035509

Φώτο από την πρωτοχρονιά του 2019

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι μπορεί το Andros Jet να μην έκανε ποδαρικό στην Πάρο φέτος αλλά για ακόμα μια χρονιά, όπως και πέρυσι(Aqua Jewel) πλοίο της άγονης ταξίδεψε ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο νησί μας για να εξυπηρετήσει τον κόσμο και να τους μεταφέρει στα υπόλοιπα Κυκλαδονησια. Βλέπετε, υπάρχουν κάποιοι ανθρώποι που ακόμα και τέτοιες μέρες εκτελούν έργο και δίνουν ζωή, που τόσο την χρειάζονται τα νησιά μας.

Ο πλοίαρχος ευχαρίστησε το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιαννής για τα αναμνηστικά δώρα, όπως επίσης και φίλο καραβολατρη που βρέθηκε εκεί για να τους τα παραδώσει και να τους ευχηθεί για το νέο έτος. Με τη σειρά του ο πλοίαρχος  του Andros Jet ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο, Καλά Ταξίδια σε όλους τους Ναυτικούς μας και Χρόνια πολλά!

Αναχωρώντας με δεξιά στροφή και συνεχείς σφυριγμούς από τον λιμένα της Πάρου, ακούγονταν στα VHF ευχές για Καλή Χρονιά από τους Λιμενικους του νησιού και ο κόσμος που βρίσκονταν στον λιμένα χαιρετούσε το πλοίο.

Φωτογραφίες-video: Σταμάτης Παγώνης από το Paros Photography