Ανακοίνωση της Leve Ferries

Σήμερα ημέρα Τρίτη ειδοποιηθήκαμε για μία ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) που αφορά το πλοίο μας ΙΟΝΙΣ και τους συνεργάτες μας στην Αίγινα.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση κοινοποιήθηκε στην σελίδα «Αίγινα το νησί μας» και αναδημοσιεύτηκε στη σελίδα «ΠΛΟΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ» και μας δίνει την αφορμή να σας ενημερώσουμε για τα εξής: Ξεκινώντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ουδεμία αντίρρηση έχουμε στην οποιαδήποτε κριτική, είτε θετική είτε αρνητική, καθότι αυτό μας ενθαρρύνει ή μας κάνει να παρατηρούμε τυχόν λάθη και παραλήψεις μας και να προσπαθούμε να τα διορθώνουμε.

Βασιζόμενοι σε κάποιες θεμελιώδης αξίες ξεκινήσαμε με τις όποιες δυσκολίες της εποχής  την δραστηριοποίησή μας στον Αργοσαρωνικό. Όπως ο χρόνος αποδεικνύει, το επιβατικό κοινό έσπευσε να μας στηρίξει για τις ανταγωνιστικότατες τιμές μας,για το πλήρως ανακαινισμένο πλοίο μας με τις ανέσεις του και την ταχύτητά μας. Αναφερόμαστε σε παροχές και συνθήκες που πήραμε ως δεδομένο να προσφέρουμε ενώ μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν στη γραμμή του Αργοσαρωνικού.

Από την έναρξη  της δραστηριότητάς μας λοιπόν παρατηρήθηκε αφόρητη ενόχληση από ποικίλους φορείς σε βαθμό που η ενόχληση αυτή μετουσιώθηκε σε «πόλεμο» και μάλιστα με αθέμιτα μέσα. Αναφερόμαστε σε γεγονότα όπως η παραπλάνηση επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά με πρόσχημα ότι το πλοίο μας έχει βλάβη και δεν θα κάνει δρομολόγια για να τους κατευθύνουν σε άλλες εταιρείες. Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά και ηθικά εποχή, σε μια χώρα που ο κορμός της οικονομίας της είναι ο τουρισμός.

Τελειώνοντας λοιπόν θα θέλαμε να επισημάνουμε πως η ανάρτηση που αφορά την «παραπλάνηση» αλλοδαπής τουρίστριας από το λιμάνι της Αίγινας ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε παρέμβαση και παρατήρηση αφορά οτιδήποτε σχετικό. Είμαστε στη διάθεση των αρμοδίων φορέων για τη διευθέτηση κάθε θέματος. Επίσης να σας ενημερώσουμε πως η πολιτική ακυρώσεων των εισιτηρίων έχει διαμορφωθεί σύμφωνα ,με οδηγίες του αρμόδιου Υπουργείου και είναι κοινή για όλες τις εταιρείες.

Με εκτίμηση

ΛΕΒΕ ΦΕΡΡΙΣ Ν.Ε