Ημέρες Γνωριμίας της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου στην Ελλάδα

Η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου διοργανώνει Ημέρες Γνωριμίας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Ηράκλειο (10/12/2016), Πειραιά (12/12/2016) και Θεσσαλονίκη (13/12/2016).

Ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο 2016 με προγράμματα στη Ναυτική Επιστήμη και στη Ναυτική Μηχανική, η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στην Ναυτική Εκπαίδευση παρέχοντας στους δοκίμους πρόσβαση σε υπερσύγχρονες υποδομές, ευκαιρίες χρηματοδότησης και εξεύρεση πρακτικής εξάσκησης. Το εκπαιδευτικό κέντρο της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου είναι εγκεκριμένο από το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κυπριακής Δημοκρατίας για τα προγράμματα Ναυτικής Ικανότητας του Αξιωματικού Γέφυρας, Αξιωματικού Μηχανής και Ηλεκτρο-τεχνολόγου Αξιωματικού.

Με υποστήριξη και ενίσχυση από τον ισχυρό ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της ναυτιλιακής βιομηχανίας της Κύπρου, καθώς και χρήση μοντέρνου εξοπλισμού μηχανών και γέφυρας για σκοπούς κατάρτισης -που είναι προσβάσιμος σε όλους τους δόκιμους-, η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου καλωσορίζει δοκίμους και από Ελλάδα, προσφέροντας τους και οικονομικές διευκολύνσεις.

Κατά τις Ημέρες Γνωριμίας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λάβουν τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν τα προγράμματα της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου, να παρακολουθήσουν τις σχετικές παρουσιάσεις από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ακαδημίας, να πληροφορηθούν το Σχέδιο Χρηματοδότησης Δοκίμων καθώς να λάβουν το σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Εγγραφές στα προγράμματα γίνονται είτε στο Φθινοπωρινό ή Εαρινό εξάμηνο. Το Εαρινό εξάμηνο ξεκινάει τέλη Ιανουαρίου 2017 και το Φθινοπωρινό τέλη Σεπτεμβρίου 2017.

Η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου στεγάζεται στην παραλιακή πόλη της Λάρνακας και υπάγεται στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το μεγαλύτερο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο.

Ακολουθεί το πρόγραμμα συναντήσεων:

Ηράκλειο: Παρουσίαση το Σάββατο 10/12/2016 στο Galaxy Iraklio Hotel, στις 17:00

Πειραιά: Παρουσίαση τη Δευτέρα 12/12/2016 στο Piraeus Theoxenia Hotel, στις 18:00

Θεσσαλονική: Ατομικές συναντήσεις με ραντεβού την Τρίτη 13/12/2016 στο CITY HOTEL (για ραντεβού καλέστε στο 210 6748293)