Τον κ. Γιώργο Ανωμερίτη τίμησε με την ειδική ετήσια διάκριση της η Διεθνής Ναυτική Ένωση (Δ.Ν.Ε.)

       olp180_73400_005202

Τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργο Ανωμερίτη τίμησε με την ειδική ετήσια διάκριση της η Διεθνής Ναυτική Ένωση (Δ.Ν.Ε.) κατά την εορταστική εκδήλωση της για το 2012.

       Ο Πρόεδρος της Δ.Ν.Ε. κ. Ν. Αρβανίτης προσφωνώντας τον κ. Γιώργο Ανωμερίτη τόνισε ότι η απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ν.Ε. αφορά τη συνολική ιστορική του πορεία στην υπηρέτηση της ελληνικής ναυτιλίας και της λιμενικής βιομηχανίας.

         Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης τόνισε ότι αποδέχεται την τιμητική διάκριση στο όνομα όλων όσων, διευθυντικά ή εργασιακά, διαχρονικά υπηρέτησαν τον Ο.Λ.Π. Α.Ε., κύριο φορέα της λιμενικής βιομηχανίας στην χώρα μας, ευχαριστώντας όλους τους χρήστες του λιμανιού για τη θετική τους συνεργασία. «Το 2011 ήταν μια κερδοφόρα χρονιά, με σημαντικά θετικά αποτελέσματα ιδιαίτερα στους τομείς της κρουαζιέρας και του car terminal και αυξητικά αποτελέσματα στους Σταθμούς Εμπορευματοκιβωτίων. Την ίδια θετική πορεία θα έχει ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. και κατά το 2012, εκσυγχρονίζοντας ακόμα πιο δυναμικά τις υποδομές του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του. Το 2012 θα είναι από κάθε άποψη, λειτουργικά, διοικητικά, επενδυτικά, εξελικτικά, θεσμικά, ίσως η πιο σημαντική χρονιά στη ιστορία του Ο.Λ.Π. Α.Ε.»