Σε θέση οδηγού στις ναυπηγοεπισκευές το ΝΕΩΡΙΟ

ΝΕΩΡΙΟ

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε η πλωτή δεξαμενή «ΒΙΟΛΑΝΤΩ» ΝΕΩΡΙΟ, της Onex SHIPAYRDs, μετά από ένα τεράστιο πρόγραμμα πλήρους ανακατασκευής διάρκειας 100 ημερών.

Για το θέμα αυτό εξέδωσε ανακοίνωση Σωματείο εργαζομένων στα ναυπηγεία Σύρου.

Αναλυτικά:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αξιότιμους πελάτες μας και τους φίλους του Νεωρίου, ότι από τις 28-1-2019 η δεξαμενή μας «ΒΙΟΛΑΝΤΩ» τύπου “Panamax” είναι σε πληρη λειτουργία.

Η πλήρης ανακατασκευή διήρκησε 100 ημέρες και εργάστηκαν όλα τα τεχνικά, παραγωγικά τμήματα του Νεωρίου με αγάπη και μεράκι.

Η ΒΙΟΛΑΝΤΩ πιστοποιήθηκε επάξια στην μέγιστη δυνατότητά της και πιο δυνατή από ποτέ, ξεκίνησε να εξυπηρετεί την Ελληνική ναυτιλία.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και μας γεμίζει όλους εμάς τους εργαζόμενους με υπερηφάνεια και πίστη για ότι καταφέραμε και για ένα καλύτερο αύριο, με περισσότερη δουλειά και περισσότερες θέσεις εργασίας.

Είχαμε κάνει γνωστό από την αρχή της επαναλειτουργίας ότι δεν θέλαμε να ζούμε εις βάρος κανενός και θα θέλαμε να ζούμε με την αξία μας και για αυτήν να πληρωνόμαστε μέσα από την εργασία μας.

Τα εγκαίνια θα οριστούν στο άμεσο προσεχές διάστημα και όλοι οι φίλοι μας θα προσκληθούν εγγράφως.

Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας, τους τοπικούς φορείς, τις αρχές του τόπου μας και τους βουλευτές του Νομού μας, για την αμέριστη συμπαράσταση στην μεγάλη αυτή προσπάθεια».

φωτογραφία: cyclades24