ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεργασία της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε με τη UNITECK

ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. ανακοίνωσε την συνεργασία της με την UNITECK, γαλλική εταιρία κατασκευής semiflexible solar panel και ανοξείδωτων βάσεων 316L για τοποθέτηση σταθερών solar panel σε ρέλια και roll bar σκαφών.

Η σειρά των panel περιλαμβάνει 3 μοντέλα, 50Wp-100Wp-150Wp, τα οποία έχουν υποδοχές στερέωσης και παραδίδονται με καλωδίωση και άκρα σύνδεσης MC4.

Η marine σειρά των βάσεων περιλαμβάνει ένα μοντέλο για στήριξη σε μονό ρέλι με δυνατότητα οριζόντιας και κάθετης κλίσης που μπορεί να δεχτεί panel με πλαίσιο από 50Wp έως 100Wp, καθώς και δύο μοντέλα για στήριξη σε διπλό roll bar που μπορούν να δεχτούν panel με πλαίσιο από 50Wp έως 150Wp.

Όλα τα μοντέλα παραδίδονται με πλήρη σειρά ανοξείδωτων βιδών, ροδελών και παξιμαδιών ασφαλείας.

Τα παραπάνω προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες απευθυνθείτε στο τμήμα ναυτιλιακών της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.

ZOIS EFSTATHIOU  ZOIS EFSTATHIOU  ZOIS EFSTATHIOU

ΓραφείοΤύπου & Επικοινωνίας
ZOIS EFSTATHIOU S.A. – Imports of Yacht Accessories & Marine Engines
Λ. Ποσειδώνος 57, 183 44 Μοσχάτο
Tηλ: +30 2109409828 | Web:www.zois.gr

Η εταιρία ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.

Η εταιρία έχει παρουσία στο χώρο των ειδών εξοπλισμού σκαφών αναψυχής από το 1946. Καθιερώθηκε στην ελληνική αγορά με την αποκλειστική διάθεση των εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY το 1982, ενώ το 1995 ολοκληρώνει την γκάμα εξωλέμβιων της Mercury Marine με την MARINER. Στις αρχές του 2014 ξεκινάει την συνεργασία της με την Hyundai Seasall Marine Diesel για να πετύχει μια ακόμα αποκλειστική διάθεση, αυτή των κινητήρων diesel.

Το 2003 πιστοποιείται από την TUV HELLAS και έκτοτε εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2000.

Περισσότεροι από 60 κατασκευαστές ναυτιλιακού εξοπλισμού και μηχανών θαλάσσης, εμπιστεύονται την διάθεση, την προβολή και την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων τους στην ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. επιβραβεύοντας τον επαγγελματισμό της.

Παράλληλα η εταιρία  διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τα περισσότερα Ελληνικά ναυπηγεία προμηθεύοντάς τα με κινητήρες, βασικό ναυτιλιακό εξοπλισμό και αξεσουάρ ενώ είναι ο κύριος προμηθευτής σε εκατοντάδες καταστήματα ναυτιλιακών σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερο από 20 χρόνια, είναι ο κύριος προμηθευτής του Στρατού και του Λιμενικού Σώματος σε ότι αφορά εξωλέμβιους κινητήρες, ανταλλακτικά, λιπαντικά και ναυτιλιακό εξοπλισμό και έχει βραβευθεί κατ’ επανάληψη για το υψηλό επίπεδο της τεχνικής υποστήριξης που προσφέρει.

Το σημαντικά υψηλό ποσοστό πωλήσεων που κατέχουν οι εξωλέμβιες MERCURY και MARINER καθώς και τα προϊόντα QUICKSILVER στην Ελλάδα, κατατάσσει την ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. μεταξύ των πέντε μεγαλύτερων επίσημων διανομέων της Marine Power στην Ευρώπη.