Σεμινάριο για την πετρέλευση και κατανάλωση καυσίμων πλοίων από τη Setel Hellas

     

Θέμα : Σεμινάριο για την πετρέλευση και κατανάλωση καυσίμων πλοίων στην αίθουσα εκδηλώσεων του πλοίου “Hellas Liberty”.

Περισσότερα από 100 γνωστά στελέχη της διεθνούς Ναυτιλιακής και Πανεπιστημιακής κοινότητας  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο που οργάνωσε η Setel Hellas σε συνεργασία με την Endress+Hauser, σχετικά με τα συστήματα μέτρησης και παρακολούθησης  της τροφοδοσίας  και κατανάλωσης καυσίμων σε πλοία όλων των τύπων σε πραγματικό χρόνο.  Οι διοργανωτές ανέλυσαν και προσομoίωσαν όλες τις φάσεις της πετρέλευσης και κατανάλωσης καυσίμου και απάντησαν σε κρίσιμες ερωτήσεις σχετικά με την επιστημονική εγκυρότητα, τη διαφάνεια και την ποιότητα  της λύσης.                             

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη ενός ταξιδιού, την μέτρηση κατανάλωσης καυσίμων, τον υπολογισμό τάσεων μέσω των τιμών και των παραγόντων που την επηρεάζουν καθώς και τη δυνατότητα ελέγχου της κατανάλωσης με την πλήρη ενσωμάτωση της τεχνολογίας SeeMBox-V.


● H Setel Hellas ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2007 στον Πειραιά. Σήμερα η Εταιρία αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον μεγάλο πρωταγωνιστή στον κλάδο του Maritime ICT (Information and Communication Technology) παγκοσμίως. Για την ανάπτυξή της η Setel βασίζεται στην εξισορρόπηση της καινοτομίας με την αποτελεσματιτκότητα (innovation and efficiency) συνεισφέροντας αναγνωρισμένα στο έργο και την αποτελεσματικότητα των Ναυτιλιακών επιχειρήσεων με συνεχή και γόνιμη παρουσία.

Παρέχοντας τεχνολογικές λύσεις που ευθυγραμμίζονται  με τους επιχειρησιακούς και  στρατηγικούς στόχους των πελατών της, ακολουθεί  μια σταθερά ανοδική πορεία επενδύοντας διαρκώς στην έρευνα, την ανάπτυξη  και την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

 

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η Setel Hellas έχει θέσει  ως αναπόσπαστο στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες. Οι στρατηγικές αυτές εκφράζονται μέσω εφαρμοσμένων δράσεων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη, την κοινωνική αλληλεγγύη και τις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της επιχείρησης, των εργαζομένων της, της τοπικής κοινότητας και της κοινωνίας στο σύνολο της.

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης «Ποσειδώνια 2014» μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για τις ολοκληρωμένες λύσεις τηςSetel Hellas επισκεπτόμενοι το περίπτερό της στην θέση 1.120