Νέα τιμητική διάκριση για την SETEL HELLAS

 

Νέα τιμητική διάκριση για την SETEL HELLAS

Μία ακόμη τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στην εταιρεία SETEL HELLAS με την ανάδειξή της στις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία «Καινοτόμου Προϊόντος», στα Βραβεία MADE IN GREECE που διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ. Την Οργανωτική Επιτροπή που απένειμε και τα βραβεία αποτελούσαν οι :

Γεώργιος Ι.Αυλωνίτης (Καθηγητής, αναπλ. Πρόεδρος Συμβουλίου Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ), Προκόπης Κ. Θεοδωρίδης (Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστημίου Πατρών) και Γεώργιος Μπόλτας (Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών)

Η SETEL HELLAS είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία, με έδρα της τον Πειραιά, που ειδικεύεται στην εφαρμογή λύσεων πληροφορικής στα πλοία. Οι λύσεις αυτές αφορούν μια ευρεία γκάμα αναγκών των πλοίων και του πληρώματος (επικοινωνία, έλεγχο πετρελευσεων, τηλειατρική κλπ), έχουν ήδη γίνει αποδεκτές και προωθούνται από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής των ΗΠΑ και της Ασίας, ενώ εφαρμόζονται ήδη σε περισσότερα από 220 πλοία στις θάλασσες όλου του κόσμου.

« Η τιμητική αυτή βράβευση αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση ότι η καινοτομία και η εξωστρέφεια αποτελούν οδηγό στην έξοδο της χώρας από την κρίση» , υπογράμμισε σε σύντομη δήλωση του ο γενικός διευθυντής της SETEL HELLAS Γ. Μαρινάκης