Υπολείμματα ανθρώπινου σκελετού βρέθηκαν στο COSTA CONCORDIA

Ανθρώπινα λείψανα βρίσκουν οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία της Γένοβας που έχουν αναλάβει τη διάλυση του Costa Concordia. Τα λείψανα πιστεύεται ότι ανήκουν στο τελευταίο θύμα ονόματι Russel Rebello του οποίου το σώμα ποτέ δεν βρέθηκε.

Το πλοίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία διάλυσης, στη Γένοβα, αφού πέρασε τρία χρόνια κολλημένο πάνω στα βράχια του νησιού Giglio. Ο Russel Rebello ήταν ένας Ινδός και το σώμα του δεν βρέθηκε ποτέ ακόμα και μετά από πολλές προσπάθειες αναζήτησης από δύτες.

Πηγές αναφέρουν οτι, θραύσματα οστών βρέθηκαν τον Αύγουστο πριν αρχίσει η διάλυση του Concordia. Αυτά τα θραύσματα επιβεβαιώθηκαν αργότερα ως οστά αρνιού από τα ιταλικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Το Costa Concordia έφτασε σε Γένοβα για τη διάλυση στο τέλος Ιουλίου σε μια τεράστειου κόστους επιχείρηση. Το πλοίο εέπλευσε ξανά στο νησί Giglio και στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε σε μια απόσταση πάνω από 200 χλμ στη Γένοβα.

Στην τραγωδία του Costa Concordia έχασαν τη ζωή τους δυστυχώς 32 άτομα. Εν τω μεταξύ, ο πλοίαρχοσ του πλοίου Φρανσίσκο Schettino βρίσκεται ακόμα σε δίκη στην Ιταλία για το τραγικό συμβάν.