Στον Πειραιά το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο “Ovation of the Seas” (βίντεο)

Alex Tsampas

Ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά, το “Ovation of the Seas” υποδέχθηκε η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. παρουσία του Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλου, του εκπροσώπου της Royal Caribbean στην Ελλάδα κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλου και άλλων παραγόντων της κρουαζιέρας.

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο 168.000 τόνων , έχει χωρητικότητα 4.180 επιβάτες και 2.091 καμπίνες, διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο υπάρχει στον τομέα της τεχνολογίας και διασκέδασης, ενώ στοίχισε πάνω από 1 δις δολάρια η κατασκευή του.
Κατά την εθιμοτυπική τελετή ο Γεν. Δ/ντής του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Σταύρος Χατζάκος επέδωσε στον πλοίαρχο cpt. Henrik Loy τιμητική πλακέτα και δώρα (βιβλία), επισημαίνοντας ότι το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου είναι σύγχρονο και ασφαλές και με αναβαθμισμένες τις υποδομές του μετά και την τελευταία ανανέωση χώρων και εξοπλισμού μπορεί να φιλοξενήσει πλοία όπως αυτό και να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO, όπως πρόσφατα επαναπιστοποιήθηκε από τους Lloyd’s.

PHOTO2O Γεν. Δ/ντής του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Σταύρος Χατζάκος με τον πλοίαρχο cpt.Henrik Loy.

PHOTO3 Από αριστερά προς δεξιά : O Γεν. Δ/ντήςτου ΟΛΠ Α.Ε. κ. Σταύρος Χατζάκος,  ο Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος,  ο πλοίαρχος cpt. Henrik Loy,  ο εκπρόσωπος τηςRoyal Caribbean στην Ελλάδα κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος και ο κ. Μιχάλης Νομικός,  Ναυτιλιακός Πράκτορας της εταιρίας.

PHOTO4Ο Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος με τον εκπρόσωπο της RoyalCaribbean στην Ελλάδα κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλο.

Ευχαριστούμε τον Ζαννή Σκουλαξινό για την παραχώρηση του βίντεο

[youtube id=”0pbgPmCxWJA”]