Στη Νότια Αμερική η Holland America Line με 4 πλοία

Από το φθινόπωρο του 2014 μέχρι και την άνοιξη του 2015, η Holland America Line θα προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών της Νότιας Αμερικής καθώς στην περιοχή θα δραστηριοποιούνται τέσσερα πλοία της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα τα MS Statendam, MS Maasdam, MS Prinsendam και MS Zaandam θα πραγματοποιήσουν 20 ταξίδια γύρω από την Αμερικανική ήπειρο από 14 έως 68 ημέρες. Με αναχωρήσεις από το Fort Lauderdale της Φλόριντα, το Σαν Ντιέγκο, την Καλιφόρνια και το Βανκούβερ, την Βρετανική Κολομβία, καθώς και τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν στη Νότια Αμερική, τα τέσσερα πλοία θα εξερευνήσουν περισσότερα από 50 εξωτικά και απομακρυσμένα λιμάνια.
 
“Η Νότια Αμερική είναι ένας πόλος έλξης για τα κρουαζιερόπλοια, διότι είναι η πιο ποικιλόμορφη ήπειρος στον κόσμο με ακραία καιρικά φαινόμενα, συγκλονιστικά τοπία και φανταστικές ευκαιρίες περιήγησης, “δήλωσε ο Richard Meadows, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Holland America Line στον τομέω των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και των προγραμμάτων κρουαζιέρας. “Εκτός από την χαρακτηριστική και μοναδική εμπειρία του να παρευρεθείς στο καρναβάλι, να βλέπεις πιγκουΐνους στο φυσικό τους περιβάλλον και να παραπλέεις το ακρωτήριο Horn, οι κρουαζιέρες εείναι προγραμματισμένες έτσι ώστε να μεταφέρουν τους επιβάτες σε μοναδικο΄πυς και κορυφαίους προορισμούς κρουαζιέρας, όπως η Ανταρκτική και ο Αμαζόνιος.”
 
Οι κρουαζιέρες περιλαμβάνουν την δραστηριοποίηση του MS Zaandam όλη τη σεζόν και φυσικά την κρουαζιέρα των 49 ημερών με τίτλο ” Amazo and Carnaval explorer” με το MS Maasdam να επισκέπτεται το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, εγκαίρως για την ετήσια γιορτή του καρναβαλιού. Η 28 ημερών κρουαζιέρα “Amazon Explorer” θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2014 από το MS Prinsendam, ενώ το MS Statendam θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες για ένα μήνα στο Σαν Ντιέγκο, το Νοέμβριο του 2014 και τον Μάρτιο του 2015. Το μακρύτερο ταξίδι της σεζόν είναι αυτό του MS Prinsendam διάρκειας 68 ημερών στη Νότια Αμερική και την Ανταρκτική.