Συμμετοχή Οργανισμού Λιμένα Καβάλας στη Γενική Συνέλευση της MedCruise

Medcruise

Στο λιμάνι της Τουλόν της Γαλλίας 11-14 Οκτωβρίου 2017 διεξήχθησαν οι εργασίες της 51ης Γενικής Συνέλευσης της MedCruise (Μεσογειακά λιμάνια κρουαζιέρας).

Κατά την διάρκειά της, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Πρόεδρου και νέου 12μελούς Δ.Σ. όπου για πρώτη φορά εκλέχθηκαν και οι τρεις εκπρόσωποι Ελληνικών λιμένων κρουαζιέρας που έθεσαν υποψηφιότητα.

Η Ο.Λ.Κ. Α.Ε. εκπροσωπήθηκε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης από τον κ. Γρηγόρη Κεκρόπουλο (υπεύθυνο κρουαζιέρας) που πραγματοποίησε σειρά επαφών με εκπροσώπους εταιριών κρουαζιέρας και συγκεκριμένα με τις : Windstar Cruises, Silversea Cruises, Compagnie du Ponant , TUI Cruises, Holland America Group, Costa Crosiere S.p.A.

Παρά την αρνητική χρονική συγκυρία στον τομέα της κρουαζιέρας λόγω της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στην Τουρκία, η Ο.Λ.Κ. Α.Ε. προχωρά με συγκεκριμένο σχεδιασμό, στην αναβάθμιση και την δημιουργία νέων λιμενικών υποδομών και υπηρεσιών, στην παρουσίαση του λιμένα «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» αλλά και της ευρύτερης περιοχής της πόλης της Καβάλας στις εταιρείες κρουαζιέρας και στις διεθνείς εκθέσεις, αποσκοπώντας στην αύξηση του τουρισμού κρουαζιέρας, προσδοκώντας σημαντικά οφέλη για την Ελληνική Οικονομία και την τοπική κοινωνία.