Ολοκλήρωσε της κρουαζιέρες του στην Κούβα το Louis Cristal

Το Louis Cristal βρέθηκε στην Κούβα και πιο συγκεκριμένα επισκεύθηκε την πρωτεύουσα Αβάνα την Κυριακή 30 Μαρτίου, ολοκληρώνοντας έτσι το πρόγραμμα κρουαζιέρας και παράλληλα την τετράμηνη ναύλωση του στην Cuba Cruise για το 2013-2014 που ήταν και η παρθενική του σεζόν.

Δεδομένου ότι αυτή η περίοδος εφτασε στο τέλος της, η Κκαναδική εταιρεία ετοιμάζει με ενθουσιασμό τη δεύτερη ναύλωση του Louis Cristal, από τις 22 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι τις 30 Μαρτίου 2015. Το πλοίο βέβαια όσο ήταν ναυλωμένο στην Cuba Cruise, είχε απωλέσει το πρώτο συνθετικό Louis από το όνομα του.

Ήταν μια απίστευτη χρονιά! Εμείς δεν θα μπορούσενα είμαστε πιο ευτυχισμένοι με την πρώτη μας σεζόν στην Κούβα,λέει ο Dugald Wells, Πρόεδρος της Cuba Cruise, ο οποίος ήταν παρόν στο τελευταίο ταξίδι του πλοίου για φέτος και μάλλιστα βρισκόταν στο κατάστρωμα μαζί με τους επιβάτες. «Η ανταπόκριση είναι πάρα πολύ μεγάλη και η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη που θα μοιραστεί τις μαγευτικές στιγμές και τον πολιτισμό της Κούβας με νέους ταξιδιώτες αλλά και με όσους θέλουν να ξαναταξιδέψουν μαζί μας και τη σεζόν 2014/2015.”
 
“Αυτή η χρονιά τα είχε όλα. Οικογενιακές διακοπές, νεονυμφους να αναζητούν το χάδι του ήλιου, ατελείωτα party με φίλους. Όλοι θέλουν να μιλήσουνγια την ευχάριστη εβδομάδα των διακοπών τους σε παραλίες με λευκή άμμο, στο Punta Frances και στο Montego Bay, την γοητευτική φύση της Κούβας και τις θρυλικές αποικιακές πόλεις του νησιού.”

Δείτε το βίντεο της Cuba Cruise για τις κρουαζιέρες με το Cristal.