Νέο πλοίο για την Cretan Daily Cruises

Η κοινοπραξία Ν.Ε. Cretan Daily Cruises, με έδρα τα Χανιά, ανακoίνωσε την αγορά του ενδέκατου επιβατηγού τουριστικού πλοίου για την ενίσχυση του στόλου της και την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού της κοινού.

Το νέο πλοίο ονομάζεται Atlantis, είναι μήκους 76 μ., πλάτους 12 μ., μεταφορικής ικανότητας 1.000 επιβατών και ταχύτητας 18 ναυτικών μιλίων.

H εταιρεία σε ανακοίνωση της, αναφέρει:

«Η Cretan Daily Cruises, η μεγαλύτερη εταιρεία επιβατηγών – τουριστικών ημερόπλοιων της χώρας μας συνεχίζει δυναμικά την, επί 23 χρόνια, πορεία της στον χώρο των ημερήσιων κρουαζιέρων», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση.

Και προσθέτει: «Και φέτος είναι έτοιμη να σας ταξιδέψει καθημερινά και πάλι στους παρακάτω παραδεισένιους προορισμούς στην όμορφη Κρήτη μας:

1. Από το λιμάνι της Κισσάμου Χανίων στα ενετικά μονοπάτια της Γραμπούσας και στην εξωτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου (έναρξη από 23 Απριλίου).
2. Από το λιμάνι της Σούδας στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου της Σούδας. Συναρπαστική ημερήσια πειρατική κρουαζιέρα και ειδυλλιακή βραδινή κρουαζιέρα με δείπνο, ζωντανή μουσική και χορό στο πλοίο (έναρξη τελευταία εβδομάδα Μαΐου).
3. Από το λιμάνι της Ιεράπετρας στο εξωτικό νησί της Χρυσής (έναρξη από την 1η Μαΐου).
4. Από το λιμάνι του Μακρύ Γιαλού Ιεράπετρας στο παραδεισένιο νησί Κουφονήσι (έναρξη αρχές Ιουνίου)».

Περισσότερες πληροφορίες για την Cretan Daily Cruises αλλά και το πρόγραμμα για τις κρουαζιέρες στην Κρήτη, επισκεφθείτε το www.cretandailycruises.com