Οι βραδιές του Αυγούστου στη Celestyal Cruises

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, ο νικητής του The Voice 2, Κώστας Αγέρης και την Παρασκευή 14 Αυγούστου, οι Δημήτρης Λιόλιος και Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ από το The Voice 2 θα ταξιδέψουν μουσικά τους επιβάτες της Celestyal Cruises

Κέφι και διασκέδαση… αλά ελληνικά υπόσχεται η Celestyal Cruises για όσους επιλέγουν να σαλπάρουν με τις τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες της, στις 10 και 14 Αυγούστου. Ο Κώστας Αγέρης, ο φετινός νικητής του «The Voice, αλλά και οι Δημήτρης Λιόλιος και Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ, που ξεχώρισαν στην καλύτερη Ελληνική μουσική εκπομπή για το ταλέντο τους, φτιάχνουν βαλίτσες και σας περιμένουν για ανεπανάληπτες εν πλω συναυλίες!

Στις 10 Αυγούστου, στο ξεκίνημα της πιο γιορτινής εβδομάδας του καλοκαιριού, το Celestyal Crystal σαλπάρει από το λιμάνι του Λαυρίου για Σύρο, Τσεσμέ, Κω, Ίο και Σαντορίνη μαζί με το νικητή του «The Voice 2», Κώστα Αγέρη, ο οποίος υπόσχεται να μαγέψει το κοινό με την αυθεντική λαϊκή χροιά του, δίνοντας «φωνή» στα Αυγουστιάτικα βράδια. Έλληνες και ξένοι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανά τη μοναδική ερμηνεία του με πινελιές από τη λαϊκή παράδοση του Πόντου, αλλά και τη νέα του επιτυχία, «Πως το ‘παθα αυτό».

Τη διασκέδαση των επιβατών του Celestyal Crystal, με προορισμό τα μαγευτικά νησιά Μύκονο, Κουσάντασι, Σάμο και Μήλο θα αναλάβουν δύο ακόμα αστέρια που ανέδειξε το «The Voice 2». Ο Δήμητρης Λιόλιος και η Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ, τραγουδιστές που ξεσήκωσαν και συγκίνησαν το μουσικόφιλο κοινό του «The Voice 2», είναι ένα ασύγκριτο δίδυμο διασκέδασης που αναμένεται να μαγέψει τους ταξιδιώτες του Celestyal Crystal, προφέροντας γνήσιο ελληνικό κέφι και διασκέδαση !

Η Celestyal Cruises, συνεχίζοντας με επιτυχία το πρόγραμμα των ογδόντα και πλέον θεματικών εκδηλώσεων στα κρουαζιερόπλοια της αυτό το καλοκαίρι, υποστηρίζει για ακόμη μια φορά την αυθεντική ελληνική διασκέδαση και φιλοξενία. Οι μουσικές -και όχι μόνο- θεματικές δραστηριότητές είναι προσεκτικά επιλεγμένες, ώστε να ικανοποιούν όλα τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.celestyalcruises.com/

maritimes.gr