All inclusive και σε κρουαζιέρα, από τη Celestyal Cruises

Celestyal Cruises

Τρόποι για να ταξιδέψεις σε Αθήνα και στα ελληνικά νησιά υπάρχουν πολλοί. Ωστόσο, λίγες είναι οι εταιρείες που μπορούν να προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω στην εμπειρία σου.

Για κάποιους το αεροπλάνο προσφέρει την πιο άμεση λύση για το ταξίδι τους. Για άλλους, οι διακοπές ξεκινούν πριν ακόμη φτάσουν στον προορισμό τους. Για αυτούς, η κρουαζιέρα φιγουράρει στις πρώτες τους επιλογές. Είναι ο τρόπος άλλωστε να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις και να ξεγνοιάσεις πριν καν φτάσεις στον προορισμό σου.

Η κρουαζιέρα λοιπόν αποτελεί ένα διαφορετικό και εξαιρετικά ιδιαίτερο τρόπο διακοπών. Αυτός ο τρόπος ωστόσο, χρειάζεται σωστό προγραμματισμό, αφοσίωση και σεβασμό ώστε να μετουσιωθεί σε κάτι περισσότερο από απλές διακοπές.

Αυτό προσφέρει η Celestyal Cruises με τη δική της – ξεχωριστή – μέθοδο διακοπών.

Σε κάθε κρουαζιέρα με τη Celestyal Cruises, οι προορισμοί βρίσκονται στο επίκεντρο του ταξιδιού, σε αντίθεση με άλλες πρακτικές, όπου το μεγαλύτερο βάρος δίνεται στην εν πλω εμπειρία.

Οι επιβάτες της εταιρείας μπορούν να απολαύσουν στο ίδιο ταξίδι ένα συνδυασμό δημοφιλών ελληνικών νησιών, ταυτόχρονα με «ανεξερεύνητους» τουριστικά προορισμούς, ενώ έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν έως και 5 προορισμούς σε 8 ημέρες.

Επίσης, ο κάθε προορισμός ενδείκνυται για πολλές δραστηριότητες για όλους, από επισκέψεις και ξενάγηση σε ιστορικά μνημεία, διασκέδαση (φαγητό και ψυχαγωγία) με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους, βουτιές σε μοναδικές παραλίες, όλα σχεδιασμένα με γνώμονα ο επιβάτης να ζήσει μία ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία.

Η Celestyal Cruises προσφέρει κρουαζιέρες 3 διανυκτερεύσεων  (Παρασκευή πρωί με Δευτέρα πρωί) και 4 διανυκτερεύσεων (Δευτέρα πρωί με Παρασκευή πρωί) και 7 διανυκτερεύσεων (Δευτέρα βράδυ με Δευτέρα Πρωί) σε διάσημους προορισμούς του Αιγαίου, με πλήθος δραστηριοτήτων για όλα τα γούστα, από επισκέψεις και ξενάγηση σε ιστορικά μνημεία, μέχρι βουτιές σε ειδυλλιακές παραλίες.

Οι επιλογές που έχει κάποιος με την Celestyal Cruises:

«Ειδυλλιακό Αιγαίο» – 7 διανυκτερεύσεων –ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η εταιρεία αφουγκραζόμενη τις προτιμήσεις των επιβατών της εισήγαγε το 2018 την κρουαζιέρα επτά  διανυκτερεύσεων , το «Ειδυλλιακό Αιγαίο», δίνοντας την ευκαιρία για διανυκτέρευση σε δημοφιλείς προορισμούς στα ελληνικά νησιά.

Τι περιλαμβάνει

Οι προορισμοί του «Ειδυλλιακού Αιγαίου» περιλαμβάνουν συναρπαστικά θέρετρα, αλλά και κρυμμένα στολίδια του Αιγαίου.

To «Ειδυλλιακό Αιγαίο» σε στέλνει για 24 ώρες στη Μύκονο. Το ταξίδι συνεχίζεται στη Μήλο, όπου θα έχετε μια ολόκληρη μέρα να απολαύσετε τις ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων, αλλά και να δείτε τα ορμητήρια των πειρατών με επισκέψεις στις σπηλιές στο Κλέφτικο και στο Σαρακίνικο.

Ακολούθως θα φτάσετε στη Σαντορίνη, όπου θα απολαύσετε το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Ευρώπης, στην οποία θα διανυκτερεύσετε ώστε να απολαύσετε την έντονη νυχτερινή ζωή και να χορτάσετε ασύγκριτες ομορφιές του νησιού.

Μετά από δύο γεμάτες ημέρες στη Σαντορίνη ο επόμενος προορισμός είναι η Κρήτη και το Ηράκλειο, όπου μεταξύ άλλων θα απολαύσετε τα Ενετικά τείχη, το φρούριο Κούλε αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. (η εκδρομή στην Κνωσό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή).

Η εμπειρία όμως που προσφέρει η Celestyal Cruises δεν εξαντλείται στα κοσμοπολίτικα νησιά και τα μαγικά ηλιοβασιλέματα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 6ωρη στάση στο πανέμορφο Κουσάντασι, με τις αψεγάδιαστες παραλίες και το τεράστιο σκεπαστό του παζάρι.  Μέσα στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται και… ταξίδι στο χρόνο, με μονοήμερη επίσκεψη στην Αρχαία Έφεσο, ένα από τα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Τι είναι η  Celestyal «allinclusive εμπειρία»

Η Celestyal «all-inclusive εμπειρία», όπως την χαρακτηρίζει η ίδια η εταιρεία, προσφέρεται αποκλειστικά από την Celestyal Cruises και περιλαμβάνει για κάθε επιβάτη άνετη διαμονή, πλήρη διατροφή, απεριόριστη κατανάλωση επωνύμων ποτών, τουλάχιστον δύο εκδρομές σε μαγευτικά σημεία του Αιγαίου, διασκέδαση εν πλω αλλά και τα λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα, θέλοντας έτσι να προσφέρει στους ταξιδιώτες της όσο περισσότερη άνεση και διασκέδαση γίνεται κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.

Τυχαίο μάλιστα δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι τα σχέδια και οι ιδέες της εταιρείες για αυτή την ειδική μορφή του τουρισμού μεταφράστηκαν σε μεγάλο αριθμό επιβατών και πιο συγκεκριμένα 108.000, όπου με δύο πλοία απόλαυσαν την Celestyal «all-inclusive εμπειρία»,.

Τα  νέα δρομολόγια:

Νέα κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» – 7 νύχτες –ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Με αφετηρία τον Πειραιά και προσεγγίσεις στην Κωνσταντινούπολη, το Τσανάκκαλε (∆αρδανέλλια), το Βόλο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο
6 δροµολόγια από τις 21 Οκτωβρίου µέχρι τις 25 Νοεµβρίου 2019
Νέα κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» – 7 νύχτες –ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Με αφετηρία τη Λεμεσό και προσεγγίσεις τη Ρόδο, το Κουσάντασι (Τουρκία),
τον Πειραιά (Ελλάδα) την Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος), το Πορτ Σάιντ (Αίγυπτος), και το Ασντόντ (Ισραήλ.4 δρομολόγια από τις 6 ∆εκεµβρίου 2019 έως τις 3 Ιανουαρίου 2020.
Γιατί Celestyal Cruises;

Η Celestyal Cruises πάει ένα βήμα πιο μακριά και θέτει τους προορισμούς στο επίκεντρο του ταξιδιού! Φροντίζει όχι μόνο να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και διασκέδαση στο πλωτό σας ξενοδοχείο, αλλά και να περάσετε υπέροχα ενώ επισκέπτεστε ένα συνδυασμό δημοφιλών ελληνικών νησιών με «ανεξερεύνητους» τουριστικά προορισμούς, προσφέροντας την Celestyal «all-inclusive εμπειρία».

tothemaonline.com