Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις στο Ναυτικό σαλόνι παραδοσιακών σκαφών στα Μέθανα

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις στο 2 Ναυτικό σαλόνι παραδοσιακων σκαφών που φιλοξενείται για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Μέθανα. Αν και ο θεός Ποσειδώνας είχε διαφορετική άποψη, τα ομορφότερα σκαριά βρέθηκαν στα Μέθανα. Στις σημερινες εκδηλώσεις έδωσαν το παρών ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Δένδιας, ο απερχόμενος αλλά και ο νέος δήμαρχος της περιοχής, ο νέος αντιπεριφερειάρχης, ο Αρχηγός του ΓΕΝ και εκπροσωποι του λιμενικού σώματος.

Το nautilia.gr τιμώντας τα παραδοσιακά σκάφη και τους ανθρώπους που τα κρατούν ζωντανά, βρίσκεται στα Μέθανα και σας παρουσιαζει τις πρώτες εικόνες από τη σημερινή μέρα. Ακολούθησαν τραγούδι και χορός με παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια μέχρι πρωίας, κεράσματα και άφθονο κρασί. Η γιορτή των παραδοσιακών σκαφών θα ολοκληρωθεί αύριο με την εντυπωσιακή αναχώρηση τους με φωτογραφίες σε πραγματικό χρόνο που μπορείτε να δείτε στο group του nautilia.gr στο facebook.

Για περισσότερα νέα και φωτογραφικό υλικό, αλλά και εκτενής παρουσίαση των σκαφών, μείνετε συνδεδεμένοι στο nautilia.gr. Έρχονται πολύ σύντομα.

  nautiko saloni methana 2014a             nautiko saloni methana 2014b

  nautiko saloni methana 2014c           nautiko saloni methana 2014d