Διεθνής διάκριση για την ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία MCCL

Σε πείσμα των δυσμενέστατων για την Διεθνή Ναυτιλία καταστάσεων, οι ελληνικές ναυτιλιακές επιχειρήσεις όχι μόνο παλεύουν και αντιστέκονται, αλλά προοδεύουν και συγχρόνως δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας.

Για δεύτερη φόρα μέσα σε τέσσερα χρονιά η αμιγώς Ελληνική Ναυτιλιακή Εταιρεία MCCL- MEDITERRANEAN CAR-CARRIERS LINE S.A., τιμήθηκε με το βραβείο THE BEST SHIPPING COMPANY OF THE YEAR 2016 AWARD. Και το πέτυχε έχοντας να ανταγωνιστεί κολοσσούς της Διεθνούς Ναυτιλιακής Κοινότητας. Στο “short-list” της τελικής επιλογής για την
βράβευση ήταν μαζί με την MCCL οι τεράστιες Ναυτιλιακές EUKOR CAR-CARRIERS και MAERSK.

Η εταιρεία που ξεκίνησε με ένα πλοίο μεταφοράς 300 αυτοκινήτων, διαχειρίζεται σήμερα ένα στόλο εννέα πλοίων μεταφοράς αυτοκινήτων και αυτοκινουμένων μηχανημάτων.

Η MCCL απέκτησε το 2014, το μεγαλύτερο ελληνικών συμφερόντων πλοίο μεταφοράς αυτοκινήτων το SEA HELLINIS χωρητικότητας 4.200 αυτοκινήτων.
Σήμερα, το μεγαλύτερο πλοίο που η εταιρεία διαχειρίζεται χωράει 6.200 αυτοκίνητα!

Τιμήθηκε το 2013 στο θεσμό AUTOMOTIVE GLOBAL AWARDS που έγινε στο Λονδίνο με το THE BEST SHIPPING COMPANY OF THE YEAR AWARD, δίνοντας ηθική ικανοποίηση τόσο στην ιδιοκτησία, όσο και στους εργαζομένους.

Η συνέχεια ήρθε το 2015 που η εταιρεία συμπεριελήφθη στο short-list – 3 εταιρείες – για το ίδιο βραβείο.

mccl_Helinis2

φωτογραφίες: mccl.gr/fleet

Πηγή: newmoney.gr