Ο Όμιλος ΕΛΠΕ διακρίθηκε ως ENERGY MASTER για ακόμα μία χρονιά

Ελληνικά Πετρέλαια

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, συνεχίζοντας την προβολή καλών πρακτικών και δράσεων, συμμετείχε στην διοργάνωση «Energy Mastering Awards 2017», που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά από το Plant της Boussias Communications με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων καινοτόμων πρακτικών ενεργειακής διαχείρισης.

Η πρόταση του Ομίλου στην κατηγορία «Energy efficiency Management: Renewable Energy Implementation», , απέσπασε την καλύτερη βαθμολογία και διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο (Gold Award). Η πρόταση αφορούσε στις σημαντικές επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Νέες Τεχνολογίες και συντάχθηκε από την Δ/νση Υγείας, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος &Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου σε συνεργασία με τη Δ/νση Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας και Νέων Τεχνολογιών Ομίλου.

Η τελετή απονομής των βραβείων για τις καλύτερες πρακτικές ενεργειακής αποδοτικότητας, εξοικονόμησης και αειφορίας στην Ελλάδα,   πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου με την παρουσία περισσότερων από 200 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, εκπρόσωπων Υπουργείων, Δημόσιων Φορέων καθώς και δημοσιογράφων. Το Χρυσό Βραβείο εκ μέρους του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ παρέλαβε κ. Σπύρος Κιαρτζής, Διευθυντής Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας και Νέων Τεχνολογιών Ομίλου, από τον κ. Αναστάσιο Τόσιο, Επιχειρησιακό Δ/ντη στην Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής και Αντιπρόεδρο Ελληνικού Συνδέσμου Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού & Θερμότητας (ΕΣΣΗΘ). Ο κ. Κιαρτζής κατά την παραλαβή του βραβείου  , επισήμανε ότι ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ επενδύει σε νέες τεχνολογίες, νέα καύσιμα και ΑΠΕ στο πλαίσιο της στρατηγικής του για  ένα βιώσιμο ενεργειακό μετασχηματισμό του αύριο.