Τοπεθέτηση Προϊόντων της Olympia Electronics A.E. στο πλοίο ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ V

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, τα τελευταία χρόνια έχει διεισδύσει δυναμικά και στον χώρο της ναυτιλίας, με στόχο να τοποθετηθούν τα προϊόντα της τόσο σε ελληνικά, όσο και σε ξένα πλοία. Έχοντας ως εφόδια, την πολυετή εμπειρία από την ίδρυσή της (1979)  έως σήμερα, αλλά και την υπευθυνότητα που την διακρίνει, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. δύναται να ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις του κλάδου της ναυτιλίας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων της αποδεικνύονται από την ειδική πιστοποίηση που διαθέτουν για τοποθέτηση στη ναυτιλία από τον Βρετανικό νηογνώμονα LLOYDS.

Πρόσφατα η εταιρεία εγκατέστησε ολοκληρωμένο σύστημα Συμβατικής Πυρανίχνευσης και Φωτισμού Ασφαλείας τύπου MAR στο καράβι «ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ V». Πρόκειται για ένα αμφίπλωρο οχηματαγωγό, ανοικτού τύπου, κατασκευασμένο από την αρχή ως το τέλος στο ναυπηγείο του Ομίλου Θεοδωρόπουλου, στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, αποκλειστικά από Έλληνες τεχνίτες, σε σχέδια που εκπόνησε ελληνικό ναυπηγικό γραφείο. Οι προδιαγραφές του είναι για να κινείται σε θάλασσα με πάγο έως 70 εκατοστά, ενώ έχει δρομολογηθεί στη διαδρομή Πέραμα – Σαλαμίνα. Στ τελετή των εγκαινίων του χοροστάτησε ο μητροπολίτης Σαλαμίνος και Μεγάρων, Κωνσταντίνος. Πολιτικοί, και πλήθος κόσμου.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. διαθέτει την τεχνογνωσία, την πείρα και τη δύναμη να αναλάβει την τοποθέτηση  προϊόντων της σε ελληνικά και ξένα πλοία και να αποδείξει ότι ο τόπος μας έχει δυνατότητες, οι οποίες με συλλογική προσπάθεια και σωστές επιλογές, θα μας οδηγήσουν στην έξοδο από την οικονομική κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.