Στη Μήλο η Minoan Lines το καλοκαίρι του 2018

minoan lines Κρήτη

Μία σημαντική εξέλιξη έλαβε χώρα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Μήλου με τον Πειραιά αλλά και με το Ηράκλειο Κρήτης καθώς εγκρίθηκε το αίτημα που είχε καταθέσει η Minoan Lines για την προσθήκη της Μήλου στο δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο. Έτσι το καλοκαίρι του 2018 και πιο συγκεκριμένα από τις 5 Ιουλίου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου, τα δυο μεγαθήρια της Minoan Lines, Festos Palace και Knossos Palace, θα προσεγγίζουν το λιμάνι του Αδάμαντα κάθε Πέμπτη και Κυριακή, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Μήλου, ο Δήμαρχος κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, ευχαρίστησε της Μινωικές Γραμμές για την εκπλήρωση αυτού του πολυετούς αιτήματος του νησιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το πρόγραμμα δρομολογίων.

Καλωσορίζουμε την απόφαση της Εταιρίας ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. να συμπεριλάβει στα δρομολόγια των πλοίων της ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ & ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ και το λιμάνι της Μήλου  προκειμένου να εξυπηρετηθεί η σύνδεση του νησιού μας με το  Ηράκλειο της Κρήτης.

O Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης ευχαριστεί την Εταιρία ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. που ανταποκρίθηκε στο επί σειρά ετών αίτημα της Δημοτικής Αρχής  για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της  Μήλου  με το Ηράκλειο Κρήτης.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει πιο κοντά την Κρήτη με τη Μήλο και δημιουργεί συνθήκες για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη καθώς και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου για το νησί μας.

Minoan Lines