Σαμοθράκη: Ξεκίνησε δρομολόγια το εγ/ογ Σαόνησος

Σαμοθράκη

Ξεκίνησε από το πρωί της Κυριακής τα δρομολόγια στην γραμμή ΑλεξανδρούποληΣαμοθράκη το Σαόνησος, αντικαθιστώντας το ΣΑΟΣ ΙΙ που υπέστη βλάβη και θα παραμείνει αρκετό καιρό σε ακινησία για επισκευή και συντήρηση.

Με το πρωινό δρομολόγιο ταξίδεψε μάλιστα στο νησί και ο ιδιοκτήτης της SAOS Ferries Φώτης Μανούσης, παρά το γνωστό πρόβλημα υγείας που έχει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πριν από μήνες, αφού ήθελε να βρίσκεται προσωπικά στο σημαιοστολισμένο λόγω της εορτής των Θεοφανείων πλοίο του και να υποδεχθεί ο ίδιος τους Σαμοθρακίτες, στην μίνι δεξίωση που είχε προγραμματιστεί και ανακοινωθεί πριν ένα μήνα. Βέβαια ο προγραμματισμός αφορούσε το ΣΑΟΣ ΙΙ, αλλά πραγματοποιήθηκε κανονικά και με το ΣΑΟΝΗΣΟΣ, με την κ.Μανούση να δέχεται και προσωπικές ευχές για την ονομαστική του εορτή, των Φώτων.

Ο Φώτης Μανούσης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην μικρή δεξίωση και του ευχήθηκαν, γράφοντας: “Μια υπόσχεση που δώσαμε πέρυσι πρώτα στον εαυτό μας και μετά στους φίλους της Σαμοθράκης πραγματοποιήθηκε
Σήμερα γιορτάσαμε τα Θεοφάνεια όπως μας αξίζει. Κοντά σε αυτούς που αγαπάμε, κοντά σε αυτούς που μας αγαπούν.


Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους εσάς που δείξατε την αγάπη σας στο πρόσωπο μου με τις άπειρες ευχές σας και να ζητήσω συγνώμη σε όσους βρήκαν το τηλέφωνο μου κλειστό. Η αιτία είναι ότι σήμερα από το πρωί ταξίδευα με το πλοίο. Τόσο για να πάω στο νησι αλλά και μετά για να γυρίσω στην Αθήνα μια και από αύριο με περιμένει σκληρή δουλειά για να την αποκατάσταση της ζημίας στο ΣΑΟΣ”.

www.evros-news.gr