Σαμοθράκη, Αλεξανδρούπολη
ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ

Μόνο επιβάτες θα εξυπηρετούνται από σήμερα στη γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη

Ανακοίνωση SAOS Ferries: Από αύριο Παρασκευή θα μεταφέρονται μόνο οι επιβάτες πρός Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η εταιρεία του SAOS FERRIES, με την οποία γνωστοποιεί πως από αύριο Παρασκευή, στη γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη, θα μεταφέρονται μόνο οι επιβάτες με το ταχύπλοο ΖΕΦΥΡΟΣ, αφού προφανώς το ΑΝΑΧ που ναυλώθηκε και πληρώθηκε από τον Φώτη Μανούση Τετάρτη και Πέμπτη μεταφέρει τα αυτοκίνητα δίνοντας μια λύση, έστω και αν είναι ανάγκης και δεν λύνει οριστικά το πρόβλημα, θα σταματήσει τα δρομολόγια.

“Η SAOS Ferries ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από τις 9/8/2019 μπορεί να εξασφαλίσει ΜΟΝΟ την μεταφορά επιβατών με το ΕΓ-ΔΡ ΖΕΦΥΡΟΣ που θα εκτελεί συνεχόμενα δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη προς και Σαμοθράκη εφόσον επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Δίνεται προτεραιότητα στους επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια ενώ οι υπόλοιποι θα εξυπηρετηθούν με λίστα αναμονής. Ειδικές κατηγορίες επιβατών (ΑΜΕΑ, ασθενείς κλπ) θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα.
Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει εξευρεθεί λύση για την μεταφορά των οχημάτων από την Παρασκευή 9/8/2019 και μετά. Παρακαλούνται οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια για οχήματα με αναχώρηση από Σαμοθράκη μέχρι την Κυριακή 11/8/2019 να φροντίσουν για την μεταφορά τους με το ΟΓ ΑΝΑΞ στο σημερινό δρομολόγιο των 20:00. Όσοι δεν διαθέτουν εισιτήρια μπορούν να εκδώσουν από το πρακτορείο της Σαμοθράκης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
Πραγματοποιείται ήδη σύσκεψη στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας προκειμένου να αποκατασταθεί η συγκοινωνία Σαμοθράκης και Αλεξανδρούπολης μέχρι την επαναδρομολόγηση των πλοίων μας ΣΑΟΣ ΙΙ & ΣΑΟΝΗΣΟΣ.
Διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη εξυπηρέτησή του επιβατικού κοινού.
Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία σας”.