Με το εγ/ογ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ στην Καλαμάτα

 
Στον Σταύρο Μπακολιά η ανάθεση πρακτόρευσης, για το πλοίο ΒΙΝΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ!
Ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτε σε Ηγουμενίτσα και Πάτρα με την κεντρική πρακτόρευση της ANEK LINES, τώρα έριξε  ”άγκυρες” και στο λιμάνι της Καλαμάτας με τον διακριτικό τίτλο EUROLINE Shipping & Cargo L.T.D .
Ο επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα χαρούμενος αφού η Καλαμάτα είναι η γενέτειρα του, η πόλη που αγάπησε και έζησε έως και τα 16 του χρόνια .
 
Το ταξίδι ξεκινάει από το νησί της Αφροδίτης, τα πανέμορφα Κύθηρα αποτελούν τον τέλειο προορισμό για όσους αναζητούν την ξεκούραση και τις όμορφες εικόνες. Το ταξίδι συνεχίζεται και ο επόμενος προορισμός είναι η Κρήτη και συγκεκριμένα το Καστέλι ,με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και τις απέραντες αμμουδιές.
 
Καλαμάτα – Κύθηρα – Καστέλι Κρήτης. Είναι τόσο απλό, όσο ακούγεται. Με Λανέ Sea Lines, απευθείας από το Λιμάνι της Καλαμάτας. Και είναι τόσο  οικονομικό, όσο δεν φαντάζεσαι… Με δρομολόγια κάθε Σάββατο βράδυ στις 00:45  με μόλις από 24 ευρώ, το γαλάζιο των Κυθήρων και η άγρια ομορφιά της Κρήτης, είναι δίπλα σου …και χωρίς ταλαιπωρία στη μετακίνηση σου .