Με αμείωτους ρυθμούς προχωρά η μετασκευή του εγ/ογ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ

Σε εξέλιξη ευρίσκεται η μετασκευή του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ» στην επισκευαστική βάση Κερατσινίου. Πρόκειται για μια μετασκευή ιδιαίτερα σημαντική, όμοια της οποίας, από όσα γνωρίζουμε, δεν έχει γίνει ξανά στον ελληνικό χώρο, κυρίως σε ότι αφορά το επόμενο στάδιο, την επέμβαση στη γάστρα ενός συμβατικού πλοίου τέτοιου μεγέθους και μορφής.

Ήδη έχουν ανεγερθεί οι προκατασκευασμένοι τομείς, με τους οποίους διαπλατύνεται το επάνω τμήμα του πλοίου. Επίσης, έχουν ανεγερθεί οι, επίσης προκατασκευασμένοι τομείς, οι οποίοι αποτελούν τα πρώτα τμήματα των πλευρικών πλωτήρων. Την μετασκευή του πλοόυ έχει αναλάβει η Τεχνική Ναυπηγική ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. Με παρουσία 36 ετών στο χώρο των ναυπηγήσεων και μετασκευών, έχοντας αποκτήσει εμπειρία όχι μόνο σε επιβατηγά οχηματαγωγά κλειστού τύπου αλλά και σε δεξαμενόπλοια, αμφίπλωρα, αλιευτικά σκάφη, η ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Ε.Π.Ε φέρνει εις πέρας άλλη μια απαιτητική μετασκευή.

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 270 έργα η εταιρεία του κ. Κηπουρόπουλου προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου πλοίου, πάντα εναρμονισμένες με τους τελευταίους κανονισμούς ασφαλείας. Από τη ναυπιγική μελέτη και το σχεδιασμό του πλοίου, την ευστάθεια, τη μηχανολογική και ηλεκτρολογική μελέτη, την παροχή τεχνικών συμβουλών, τη συνολική διαχείριση του έργου, την εφαρμογή του Διεθνούς κώδικα ασφαλούς διαχείρισης κ.α.

 

Παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία 5 χρόνια η οποία έχει καταφέρει μεγάλο πλήγμα σε όλους τους τομείς της ναυτιλίας, η ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Ε.Π.Ε όπως και άλλες εταιρείες του κλάδου συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να δίνει δουλειά σε Έλληνες εργαζόμενους. Το nautilia.gr βρισκόταν και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε Ελληνική προσπάθεια γιατί ας μην ξεχνάμε οτι η χωρα μας διαθέτει εξαιρετικούς τεχνίτες και ανθρώπους με μεράκι και φιλότιμο. 

Ευχαριστύμε την ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Ε.Π.Ε για την παραχώρηση των φωτογραφιών από τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο πλοίο.

            andreaskalvos1      andreaskalvos2      andreaskalvos3      andreaskalvos4

                   andreaskalvos5      andreaskalvos6      andreaskalvos7      andreaskalvos8

                                    andreaskalvos9