Στη γέφυρα του ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ από Σάμη για Ιθάκη

Ανδρέας Κάλβος

Την Παρασκευή το απόγευμα, υποδεχτήκαμε στο λιμάνι της Σάμης το νέο απόκτημα του κίτρινου στόλου της LEVANTE FERRIES  Ανδρέας Κάλβος με επιβάτες τα κορυφαία στελέχη της ιδιοκτήτριας εταιρίας τον Γιώργο Θεοδόση πρόεδρο και τον Στρατή Απέργη Γενικό Διευθυντή. Μαζί τους και ο Γιάννης Πυλαρινός υπεύθυνος λιμένων της εταιρίας  και ο Θοδωρής Μπέλεσης Σϋμβουλος Επικοινωνίας. Σύζυγοι, αδέλφια , στενοί φίλοι και συγγενείς ταξίδεψαν απο τη Πάτρα έως την Ιθάκη.

Ο καιρός ήταν υπέροχος και η θάλασσα μπουνάτσα. Ετσι σαλπάραμε και εμείς μέχρι το Θιάκι.

Εχουμε κάνει δεκάδες ταξίδια με το πορτοκαλί Ανδρέας Κάλβος, το ξέραμε σπιθαμή προς σπιθαμή.. Αυτό που είδαμε χθες ήταν ένα άλλο καράβι πραγματικά. Παρόλο που το σαλόνι δεν έχει ακόμα αντικατασταθεί, οι χώροι με την ανακαίνηση έχουν αλλάξει αισθητά ,ενώ τα κίτρινα χρώματα του καραβιού το κάνουν να φαίνεται τεράστιο!

Αλλά δεν είναι μόνο το αισθητικό μέρος της ανακαινησης, οι ολοκληρωτικές παρεμβάσεις στο μηχανοστάσιο αναβάθμισαν το ταξίδι καθώς ο θόρυβος  έχει μειωθεί στα ελάχιστα όρια και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι “δονήσεις” του καραβιού απο τις μηχανές έχουν εξαφανιστεί! Μηχανολογικά, όπως επιβεβαίωσε και ο κ. Απέργης, “πρόκειται για άλλο πλοίο”!

Το ταξίδι από τη γέφυρα του πλοίου ειναι μια καταπληκτική εμπειρία! Μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές απο τις πολύ όμορφες στιγμές που περάσαμε εκεί φιλοξενούμενοι του καπετάνιου Διονύση Μπαράκου.

Ο πρόεδρος της εταιρίας Γιώργος Θεοδόσης με τον Τάκη Τόκκα , γνωριμία απο το Casa Museo που λειτουργεί ο Τάκης Τόκκας στον Καραβόμυλο της Σάμης.

Η κυρία Τερέζα Θεοδόσης με τον Τάκη Τόκκα Ο αρθρογράφος του kefaloniapress Αριστοτέλης Μπατιστάτος εκπαιδεύεται…. 

Ο Γενικός Διευθυντής της Levante Ferries  Στρατής Απέργης βιντεοσκόπησε κάθε γωνιά του πλοίου.

Ο Γιάννης Πυλαρινός υπεύθυνος λιμένων Η κα Τεράζα Θεοδόση με τον Τάκη Τόκκα και τον Τάκη Θεοδόση

Στρατής Απέργης, Γιώργος Θεοδόσης, Θοδωρής Μπέλεσης στο κατάστρωμα Ο καπετάνιος του Ανδρέας Κάλβος, Διονύσης Μπαράκος .. Ληξουριώτης.. Από τους καλύτερους καπετάνιους της Κεφαλονιάς

Αφιξη στον Πϊσω Αετό της Ιθάκης

Στο λιμάνι του Πϊσω Αετού της Ιθάκης το οποίο φτιάχνεται μετά από χρόνια ταλαιπωρίας, υποδέχτηκαν το πλοίο και τους ιδιοκτήτες της Levante Ferries ο δήμαρχος Διονύσης Στανίτσας και ο λιμενάρχης Ιθάκης.

Βροχή τα ερωτήματα απο τον Γιώργο Θεοδόση και τον Στράτη Απέργη στο δήμαρχο και στο λιμενάρχη  για τη πορεία του έργου του λιμανιού..

Στον γκισέ της εταιρίας στον Πϊσω Αετό…

Σε κίτρινο φόντο οι γοητευτικές κυρίες της Levante Ferries…

H επιστροφή στη Σάμη και οι  μουσικές εκπλήξεις..

Το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ έδεσε στη Σάμη υπό μουσική υπόκρουση της καλλιτεχνικής ομάδας του Γεράσιμου Γαλιατσάτου (Ποέτα) που υποδέχτηκαν τους ιδιοκτήτες και το πλήρωμα με καντάδες !

kefaloniapress.gr