Ανακοίνωση της CS FERRIES για το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Ι

Σαμοθράκη

Η εταιρεία μας, σας ενημερώνει ότι το πλοίο της, «ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Ι», που θα δρομολογηθεί στη γραμμή Άλεξανδρούπόλης – Σαμοθράκης, βρίσκεται από τις 23 Ιουνίου 2017 στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, αναμένοντας χωρίς την δική της υπαιτιότητα την ολοκλήρωση εκείνων των επιβαλλόμενων από την νομοθεσία γραφειοκρατικών διαδικασιών, που θα επιτρέψουν την έναρξη των αιτηθέντων δρομολογίων, έτσι ώστε να είναι δυνατή στο μέλλον η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Γίνεται αντιληπτό ότι επιθυμία μας είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη έναρξη των δρομολογίων και εργαζόμεθα για τον σκοπό αυτό.
Η εταιρεία μας συνεπής προς το επιβατικό κοινό και την κείμενη νομοθεσία, θα σας ανακοινώσει τα τελικά δρομολόγια μόλις εγκριθούν από το αρμόδιο Υπουργείο, αφού χωρίς την έγκριση τους, δεν είναι δυνατή και δεν επιτρέπεται η δημόσια ανακοίνωση τους.
Με την έγκριση τους τα δρομολόγια θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας, από όπου επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για τους όρους ταξιδίου αλλά και την πολιτική της εταιρείας που αφορά την διαδικασία των πλόων.
Σας ενημερώνουμε ότι η έκδοση των εισιτηρίων, θα είναι δυνατή για το επιβατικό κοινό στην μεν Άλεξανδρούπολη τόσο από το εκδοτήριο εισιτηρίων στον οικίσκο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης όσο και από το Ναυτικό – Ταξιδιωτικό πρακτορείο με την επωνυμία Travel Box – Δανάη Κονδύλη επί της οδού Καραϊσκάκη 10 και στην δε Σαμοθράκη, από το εκεί λειτουργούν γραφείο του ανωτέρω πρακτορείου στην παραλιακή οδό της Καμαριώτισσας απέναντι από το λιμάνι.
Για λογ/μου της εταιρείας
Γαβριήλ Χατζηγαβριήλ