Αλλαγές στις συγκοινωνίες των Κυκλάδων.

 

Αλλαγές στο σκηνικό των ακτοπλοικών συγκοινωνιών των Κυκλάδων για τους επόμενους μήνες.

 

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου το AQUA SPIRIT εκτελώντας το τελευταίο του δρομολόγιο, ξεκινά την ετήσια ακινησία του και αναμένεται να επανέλθει στα δρομολόγια του στις 27 Φεβρουαρίου. Μέχει τότε, μέρος των δρομολογίων του θα καλυφθεί από το AQUA JEWEL.

 

 

Aqua Jewel

Το AQUA JEWEL με τη σειρά του θα εκτελέσει την ετήσια ακινησία του όταν επανέλθει στα δρομολόγια του το AQUA SPIRIT, και αναμένεται να επανέλθει στην υπηρεσία του λίγο πρίν το Πάσχα. Μέχρι τότε τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια θα παρουσιάζουν κενά καθώς είναι αδύνατον να καλυφθούν ολα τα δρομολόγια με ενα μόνο πλοίο.

 

Superferry II

Την ετήσια ακινησία του πραγματοποιεί και το SUPERFERRY II. Για το επόμενο διάστημα η γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος θα εξυπηρετείται από το πλοίο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π με αναχώρηση στις 17:30 από Ραφήνα.

 

adamantios korais

Επέστρεψε στα δρομολόγια του το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ αφού ολοκλήρωσε την ετήσια ακινησία του αντικαθιστώντας στα δρομολόγια των Δυτ. Κυκλάδων το ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που ξεκινά την δική του ετήσια ακινησία και εργασίες συντήρησης.