Αυτά είναι τα αποτελέσμα της συνεδρίασης του ΣΑΣ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών με μια μεγάλη έκπληξη. Πάμε να δούμε όμως τα θέματα από την αρχή.

NEL LINES: Θετικά γνωμοδότησε το συμβούλιο στο αίτημα της NEL LINES για ελεύθερη δρομολόγηση του ΜΥΤΙΛΗΝΗ στην γραμμή Καβάλα – Λέσβος – Χίος – Σάμος – Ικαρία καθώς οι εκπρόσωποι της εταιρείας δεν προσκόμισαν είγκαιρα γραπτώς το αίτημα απόσυρσης του αιτήματος. Βέβαια όλα θα κριθούν από την απόφαση του υπουργού κ. Βαρβιτσιώτη ο οποίος σε δηλώσεις του είχε τονίσει πως δεν θα επιτρέψει, οι γραμμές του Β. Αγαίου να επιστρέψουν στο παρελθόν.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Η VENTOURIS SEA LINES πήρε τελικά έγκριση για δρομολόγηση του ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρο – Τήνο – Μύκονο με ώρα αναχώρησης 06:45 ή 08:10 μόνο τις ημέρες που υπάρχει πλοίο με εγκεκριμένα δρομολόγια στις 07:05 και αναχώρηση από Μύκονο στις 14:15. Τα απογευματινά δρομολόγια του πλοίου θα εκτελούνται με ώρα αναχώρησης, 1 ώρα πρίν τον απόπλου του ήδη δρομολογημένου πλοίου. Αυτή τη στιγμή το πρώτο απογευματινό δρομολόγιο είναι του ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π στις 17:30. Τους καλοκαιρινούς μήνες η αναχώρηση του πλοίου από Ραφήνα θα είναι στις 07:00 μόνο για τις ημέρες που το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. αναχωρεί στις 07:25. Έντονος αναμένεται να είναι ο ανταγωνισμός σε αυτή τη γραμμή, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ: Δρομολόγια ξεκινάει στις Δυτ. Κυκλάδες και το πλοίο της HELLENIC SEAWAYS που πήρε το “ναί” του συμβουλίου. Ένας νεος δυνατός παίκτης μπαίνει και επίσημα στις Δυτ. Κυκλάδες. Ένα πλοίο με ιστορία στη γραμμή και ιδιαιτέρως αγαπητό από τους κατοίκους των νησιών. Το δρομολόγιο του πλοίου θα είναι για Σέριφο – Σίφνο -Μήλο και θα εκτελείται μόνο τις ημέρες που δεν έχει δρομολόγιο το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ. Αυτό ισχύει για όλο το χρόνο πλήν της περιόδου από 4-7-2015 έως 30-8-2015. Επίσης μπαίνει ο όρος για 2 υποχρεωτικές προσεγγίσεις την εβδομάδα στην Κίμωλο, σε περίπτωση που το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ δεν μπορεί να προσεγγίσει.

SPEEDRUNNER III: Η AEGEAN SPEEDLINES απέσυρε το αίτημα της για δρομολόγηση του πλοίου στη γραμμή Σέριφος – Σίφνος – Μήλος για την περίοδο από 7-11-2014 έως 30-11-2014

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ: Εγκρίθηκε η δρομολόγηση του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ στη γραμμή ΑΚ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ από 29‐05‐2015 έως 06‐09‐2015.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα

{phocadownload view=file|id=7|target=s}