Με το Highspeed 5 στο τελευταίο ταξίδι για το 2014

To Highspeed 5, το πιο γρήγορο πλοίο του στόλου της Hellenic Seaways, αναχωρεί από το λιμάνι της Μυκόνου, στο πλαίσιο της πραγματοποίησης του τελευταίου ταξιδιού του για το 2014.

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό καταμαράν, μήκους 85 μέτρων και πλάτους 21,20 μέτρων, που μεταφέρει ως 809 επιβάτες και 154 οχήματα σε κάθε ταξίδι του, ναυπηγήθηκε το 2005 και πλέει με 40 κόμβους την ώρα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Highspeed 5, αποσύρθηκε για την ετήσια ακινησία του, έχοντας ολοκληρώσει το δρομολόγιο της 6ης Οκτωβρίου, από Ηράκλειο πρός Θήρα-Νάξο-Πάρο-Πειραιά.

Το nautilia.gr ταξίδεψε με το Highspeed 5 και κατέγραψε την τελευταία αναχώρηση του πλοίου από το νησί των ανέμων και το “ευχαριστώ” που εξέφρασε το πλοίο και το πλήρωμα του με τον δικό τους τρόπο πρός τους κατοίκους της Μυκόνου.

Στο ταξίδι αυτό είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει η εκπληκτική ομάδα των ανθρώπων του Highspeed 5.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την Hellenic Seaways, τον πλοίαρχο cpt Κωνσταντίνο Δρίβα, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του πλοίου για τη φιλοξενία και τη βοήθεια τους. Τους ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλά ταξίδια με τη νέα θερινή σεζόν 2015!

 

Στιγμές από το δρομολόγιο του Highspeed 5 και η τελευταία του αναχώρηση από τη Μύκονο στα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν..

 

 

                       highspeed 5.1                                highspeed 5.2                                    highspeed 5.3

                       highspeed 5.5                                highspeed 5.6                                    highspeed 5.7

                                                                                                    highspeed 5.4