Ενημερωτική επίσκεψη Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου

poepls_rodos-1-scaledΣτο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεων της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. σε Λιμενικές Αρχές, κλιμάκιο της Ομοσπονδίας μας αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Τσιάνο Παναγιώτη, τον Οργανωτικό Γραμματέα Σαμαρά Ευστάθιο και τον Ταμία Γαλάνη Χρήστο την Πέμπτη 20-1-22 βρέθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Η Ομοσπονδία μας, από κοινού με το προεδρείο της ΕΠΛΣ Δωδεκανήσου,  ενημέρωσε τους συναδέλφους για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και κατέγραψε τα προβλήματα, που τους απασχολούν.

Τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που υπηρετούν τόσο στο Κ.Λ. Ρόδου όσο και στις υπόλοιπες Λιμενικές Αρχές της Δωδεκανήσου έχουν επιδείξει διαχρονικά ανιδιοτέλεια και υπερεργάζονται διαρκώς προκειμένου να εκτελέσουν στο ακέραιο την αποστολή τους και αναμένουν να αναγνωριστεί το έργο και η προσφορά τους με πράξεις!

Με τα συμβούλια τακτικών μεταθέσεων επιτέλους να συγκαλούνται εντός χρονοδιαγράμματος τα στελέχη αξιώνουν αφενός να δικαιωθούν οι εγκλωβισμένοι από τις «παραδοχές» των προηγούμενων συμβουλίων και αφετέρου προσδοκούν στην ενίσχυση των Λιμενικών Αρχών πρώτης γραμμής.

Αποτελεί χρέος μας να αντισταθούμε σε όσους κάθε φορά συνασπίζονται προκειμένου να διαιωνιστεί η άνιση κατανομή, η αδικία και η εξάρτιση των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από διαδρομές πελατειακού τύπου.

Στο περιθώριο της επίσκεψής μας συναντηθήκαμε με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου όπου συζητήθηκαν οι δράσεις και οι συνεργασίες, που μπορούν να αναπτυχθούν με απώτερο σκοπό την επίλυση των κοινών προβλημάτων.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή 8ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Χαμέτη Παντελή, τον Λιμενάρχη Κ.Λ. Ρόδου Πλοίαρχο ΛΣ Τάτη Σπυρίδωνα, τον Πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου Ανδρουλάκη Μανώλη και κυρίως τους συναδέλφους μας και το Δ.Σ. της ΕΠΛΣ Ν. Δωδεκανήσου για την άψογη φιλοξενία.