Ενημερωτικές επισκέψεις Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στις Λιμενικές Αρχές Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου, Αγίου Κωνσταντίνου και Αταλάντης

limenalonisΗ Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της ΕΠΛΣ Θεσσαλίας-Φθιώτιδας-Β. Σποράδων  από 9 μέχρι και 12/03/22 πραγματοποίησε ενημερωτικές επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τσιάνος Παναγιώτης και ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Δροσόπουλος Αλέξανδρος από κοινού με τον Πρόεδρο της ΕΠΛΣ Θεσσαλίας-Φθιώτιδας-Β.Σποράδων Ραγάζο Φίλιππο, τον Γενικό Γραμματέα Τριαντάρη Απόστολο και την  Ταμία Παπαθεοδώρου Αικατερίνη πραγματοποίησαν ενημερωτικές επισκέψεις στο Λ/Χ Σκιάθου, στο Α’ Λ/Τ Σκοπέλου, στον Λ/Σ Αλοννήσου στο Β’ Λ/Τ Αγίου Κωνσταντίνου και στο Γ’ Λ/Τ Αταλάντης του Λ/Χ Στυλίδας.

Τηρώντας τη δέσμευσή μας ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε δίχως εκπροσώπηση κανένα συνάδελφο και ότι δεν θα επιτρέψουμε τον κατακερματισμό και την αποδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος επισκεφθήκαμε και ενημερώσαμε τους συναδέλφους για όλα τα τρέχοντα θέματα και τις εξελίξεις σχετικά με αυτά και καταγράψαμε τα προβλήματα προκειμένου να αναδειχθούν και να επιδιώξουμε να επιλυθούν.

Η κυρίαρχη διαπίστωση είναι ότι οι Λιμενικές Αρχές Φθιώτιδας και ιδιαίτερα αυτές των Βορείων Σποράδων αφενός έχουν έλλειμμα σε έγκυρη ενημέρωση για τα ζητήματα, που τους απασχολούν και αφετέρου πολλά προβλήματα, τα οποία αναμένουν εδώ και χρόνια την επίλυσή τους.

Οι συνάδελφοί επιθυμούν άμεση επικοινωνία με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και ανανεώνουμε την υπόσχεσή μας ότι θα βρισκόμαστε δίπλα τους καλώντας τους παράλληλα να συνταχθούν με το σύνολο των συναδέλφων τους, συμβάλλοντας σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία θα αποβλέπει στο γενικότερο συμφέρον των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και αφετέρου να αποστραφούν τη διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος και τη νόθευση της εκπροσώπησης με καταχρηστικές πρακτικές.

Στο περιθώριο των επισκέψεων συναντηθήκαμε με τον Βουλευτές Μαγνησίας με τη ΝΔ Μπουκώρο Χρήστο και Λιούπη Αθανάσιο.

Ευχαριστούμε τον Λιμενάρχη Λ/Χ Σκιάθου Αντιπλοίαρχο ΛΣ  Κατσάμπα Νικόλαο, τον Διοικητή του Α’ Λ/Τ Σκοπέλου Αντιπλοίαρχο Γκάρα Γεώργιο, τη Λιμενοσταθμάρχη του Λ/Σ Αλοννήσου Υποπλοίαρχο ΛΣ Αθανασίου Ζαχαρούλα, τη Διοικητή του Β’ Λ/Τ Αγίου Κωνσταντίνου του Λ/Χ Στυλίδας Υποπλοίαρχο ΛΣ Κριμπά Χαραλαμπία, τη Διοικητή του Γ’ Λ/Τ Αταλάντης του Λ/Χ Στυλίδας Υποπλοίαρχο ΛΣ Κατσούλα Μαλαματένια, την ΕΠΛΣ Θεσσαλίας-Φθιώτιδας-Β.Σποράδων  και όλους τους συναδέλφους μας για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία.