//

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών – τμήμα Ελλάδος (ELSA Greece) πραγματοποιεί πανελλήνιο συνέδριο με γενική θεματική το Ναυτικό Δίκαιο.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών – τμήμα Ελλάδος (ELSA Greece) πραγματοποιεί πανελλήνιο συνέδριο με γενική θεματική το Ναυτικό Δίκαιο. Η διοργάνωση τελεί υπό την επίσημη Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και θα λάβει χώρα διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom Webinars.
Το Συνέδριο αποτελείται από ένα πλούσιο ακαδημαϊκό πρόγραμμα, το οποίο θα εστιάζει στις εξελίξεις του ναυτικού δικαίου και σε ειδικότερες θεματικές. Εξαίρετοι καθηγητές και καταξιωμένοι στο χώρο νομικοί θα τιμήσουν την διοργάνωση με εισηγήσεις που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα του ναυτικού δικαίου και του κλάδου της ναυτιλίας. Σκιαγραφώντας την ανάπτυξη του κλάδου σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και εμβαθύνοντας σε επιμέρους αναπτυξιακά, ναυτιλιακά, περιβαλλοντικά κ.α. θέματα, το Συνέδριο έχει ως στόχο να προσφέρει εφόδια και ακαδημαϊκά ερεθίσματα με υψηλή αξία για την επιστημονική καλλιέργεια και την σύγχρονη δικηγορία στο συγκεκριμένο πεδίο δικαίου.
Για την παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι υποχρεωτική η εγγραφή, την οποία θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μέσω της ιστοσελίδας της ELSA Greece ως και τις 21 Ιουλίου, 23:59.
Θα σταλούν ηλεκτρονικές βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους και όλες τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες με το πέρας του Συνεδρίου.