Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Mediterranean College με Bachelor στη Μηχανολογία

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Mediterranean College και απόκτησε το  πρώτο και μοναδικό Bachelor Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, στη Μηχανολογία   
BSc (Hons) Mechanical Engineering
Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί μπορούν να αντεπεξέλθουν στην παραγωγική και αναπτυξιακή δραστηριότητα της χώρας, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο συγκεκριμένο Τομέα, αλλά και σε συναφείς περιοχές, όπως η οργάνωση, η διοίκηση και η διαχείριση της παραγωγικής διαδικασίας.
Με έτος ίδρυσης της Σχολής Μηχανικών  το 2005, το Mediterranean College άνοιξε το δρόμο στην ιδιωτική εκπαίδευση στην Ελλάδα, στον Τομέα της Μηχανολογίας.
Αν θέλεις να δραστηριοποιηθείς στην ενέργεια, τις κατασκευές, την παραγωγή, το μηχανολογικό σχεδιασμό και την  αεροναυπηγική, το Mediterranean College -σε συνεργασία με το University of Derby (το κορυφαίο Πανεπιστήμιο στη Μ. Βρετανία) προσφέρει το μοναδικό στην Ελλάδα Bachelor στην ειδικότητα Μηχανολόγων Μηχανικών, πέραν της  ειδικότητας των Πολιτικών Μηχανικών (BSc (Hons) Civil Engineering and Construction).
Το BSc (Hons) Mechanical Engineering περιλαμβάνει γνώσεις Management, Εταιρικής Ευθύνης και Περιβάλλοντος ενώ δίνει έμφαση σε μαθήματα σχεδίου, σχεδιασμού και μοντελοποίησης με τη χρήση των σύγχρονων σχεδιαστικών εργαλείων, τα οποία πραγματοποιούνται στο άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο του Mediterranean College και στο ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων εταιριών και εργαστηρίων. Το περιεχόμενο τους  είναι προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα, έτσι ώστε οι φοιτητές να διδάσκονται αυτά που θα κληθούν να εφαρμόσουν στην πράξη.

BSc (Hons) Mechanical Engineering
BSc (Hons) Civil Engineering and Construction

Τα προγράμματα της Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College οδηγούν στην απόκτηση  Πτυχίων αναγνωρισμένων από το Υπουργείο Παιδείας και παρέχουν επαγγελματικά δικαιώματα Μηχανικού και στην Ελλάδα, μετά την απόκτηση Master και εργασιακής εμπειρίας. Παρέχουν επίσης, τη δυνατότητα μετεγγραφής φοιτητών και αποφοίτων ΑΕΙ/ ΤΕΙ συναφών ειδικοτήτων σε 2ο, 3ο ή και 4ο ακόμα έτος με αναγνώριση μαθημάτων.

Σπουδές με πλεονεκτήματα:
Τα προγράμματα του Mediterranean College είναι αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας  και οδηγούν στην απόκτηση τίτλων, ισοδύναμων  επαγγελματικά με εκείνων των δημοσίων ΑΕΙ.
Το Mediterranean College διαθέτει εγκαταστάσεις & παρέχει υπηρεσίες στα πρότυπα διεθνών πανεπιστημίων.
Παρέχει ένα διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών & επιδοτήσεων.
Δίνεται η δυνατότητα μετεγγραφών φοιτητών από ΑΕΙ/ ΤΕΙ/ ΙΕΚ (με αναγνώριση μαθημάτων).
To Mediterranean College διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο επαγγελματικής ανάπτυξης & αποκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Mediterranean College
Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
www.medcollege.edu.gr   & [email protected]{jcomments on}