Σημαντική συνεργασία του Mediterranean College με τον Νηογνώμονα DNV GL

Mediterranean Professional Studies

Σημαντική συνεργασία με Νηογνώμονα DNV GL

Το Mediterranean Professional Studies, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Mediterranean College, στo πλαίσιο της διασύνδεσης του με τις απαιτήσεις της ναυτιλιακής αγοράς, προχωράει σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Νηογνώμονα DNV GL και την ναυτιλιακή ακαδημία του.

Η συνεργασία αφορά στην εκπαίδευση και πιστοποίηση των σπουδαστών του Κολλεγίου, στο Executive Diploma in Shipping, ως internal auditors πάνω στους κώδικες ISM (International Safety Management), ISPS (International Ship and Port Facility Security) και MLC (Maritime Labor Convention). Η πιστοποίηση αυτή έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά την επιμόρφωση των σπουδαστών με μια εξειδίκευση που ζητάει η αγορά της ναυτιλίας.

Το Executive Diploma in Shipping είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης που έχει ως στόχο να καταρτίσει και να εκπαιδεύσει φιλόδοξα, δυναμικά στελέχη επιχειρήσεων στη θεωρία και τα πεδία της Διοίκησης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και της Ναυτιλίας γενικότερα. Καλύπτει όλες τις βασικές περιοχές του Shipping, από θέματα λιμένων και μεταφορών μέχρι ναυτασφαλίσεις και συναλλαγές, προσφέροντας στους εκπαιδευόμενους εξειδικευμένες, στοχευμένες, εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες, προκειμένου να ανελιχθούν και να καταλάβουν θέσεις ευθύνης στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Στοιχεία επικοινωνίας Mediterranean Professional Studies

Αθήνα:

Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη:

Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779 / 2310 547708-808 Web: www.medcollege.edu.gr/mps

Πανελλαδικό τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς χρέωση, μόνο από σταθερό: 800 11 939393