Στις 4 Νοεμβρίου το πρώτο ραντεβού

 

Στις 4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της Ανεξάρτητης Λέσχης Νεανικής Επιχειρηματικότητας που λειτουργεί στο πλαίσιο του Locato. Στόχος της συνάντησης είναι να καθοριστούν οι στόχοι και η αποστολή της λέσχης να εκλεγούν τα μέλη στις θέσεις τους και να συμφωνηθούν οι βασικοί κανόνες λειτουργίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικό χώρο στο Locato Club, Ερμού 44, 5ος όροφος, 17:30-20:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα μέλη του Locato ενώ το κόστος παρακολούθησης για τα μη μέλη ανέρχεται στα 10 ευρώ. Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Λέσχη έχουν νέοι ηλικίας 18-35 που θέλουν να ανοίξουν επιχείρηση, νέοι επιχειρηματίες ηλικίας 18-35 αλλά και επιχειρηματίες άνω των 35 ετών οι οποίοι ενδιαφέρονται να λάβουν ρόλο μέντορα και χορηγού.

Πρόγραμμα

17:30-18:00

-Εγγραφή

18:00-18:15

-Χαιρετισμός

-Εναρκτήρια ομιλία «Τι κοινό έχουν οι ουγγρικοί μύθοι με το μέλλον της Ελλάδας;»

18:15-18:45

-Ανταλλαγή ιδεών

18:45-19:45

-Προσδιορισμός αποστολής

-Βασικοί κανόνες λειτουργίας (πρόγραμμα, κόστος συμμετοχής)

-Εκλογή θέσεων

19:45-20:00

-Σύνοψη

20:00

-Networking hour στο μπαρ του Locato Club

 

  

*Στόχος της Ανεξάρτητης Λέσχης Νεανικής Επιχειρηματικότητας είναι η παροχή βοήθειας στα startups και η δημιουργία πλατφόρμας δικτύωσης για περαιτέρω συνεργασίες. Μέσω της λέσχης οι νέοι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε χρηματοδοτικά σχήματα, συμβουλευτικές υπηρεσίες οργάνωσης, υπηρεσίες μάρκετιγκ και πωλήσεων, κατάρτισης business plan αλλά και lobbying. Μια φορά το μήνα τα μέλη θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά εργαστήρια (workshops) ή σεμινάρια χωρίς κόστος. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνδρομή ειδικών συμβούλων και επιχειρηματιών, οι οποίοι θα αναλάβουν ρόλο μέντορα και «επιχειρηματικών αγγέλων».