«Ο ρόλος του Μάρκετινγκ στο Δικηγορικό Επάγγελμα»

 

Αθήνα, Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 – To ALBA σε συνεργασία με τη LAWNET A.E. και τη FORTHNET A.E. διοργανώνει ανοιχτή επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος του Μάρκετινγκ στο Δικηγορικό Επάγγελμα» και παρουσιάζει το πρόγραμμα MSc in Business for Lawyers, την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 18:30 στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 47, Πειραιάς).  

Για το θέμα της εκδήλωσης θα μιλήσει ο Δρ. Γεώργιος Μπακαμήτσος, Επίκουρος Καθηγητής στο Μάρκετινγκ, A.B. Freeman School of Business, Tulane University, New Orleans, U.S.A. Σύντομη ομιλία θα ακολουθήσει και από την κα Πόπη Δήμα, Media Service Manager της FORTHNET Α.Ε. καθώς και από τον κ. Χάρη Άνθη, Ιδιοκτήτη της LAWNET Α.Ε., ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης θα αναλάβει το Μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφορικής, κ. Γεώργιος Αθανασόπουλος.

 

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του MSc in Business for Lawyers, του μοναδικού μεταπτυχιακού προγράμματος στην Ελλάδα που συνδέει το νομικό επάγγελμα με τη σύγχρονη διοικητική επιστήμη εστιάζοντας στην κατανόηση των σύγχρονων οικονομικών και επιχειρηματικών πρακτικών, από τον Δρ. Στέφανο Ζάρκο, Επίκουρο Καθηγητή Χρηματοοικονομικής και Ακαδημαϊκό Διευθυντή MSc Προγραμμάτων στο ALBA. 

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι σπουδαστές είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε πολύπλοκο επιχειρηματικό και οικονομικό ζήτημα. Είναι συνεπώς «δικηγόροι-μάνατζερς» με στρατηγική και επιχειρηματική σκέψη καθώς και διαπραγματευτικές ικανότητες, στοιχεία απαραίτητα σε κάθε επαγγελματία του κλάδου που επιθυμεί να είναι ανταγωνιστικός.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νομικούς συμβούλους εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, τραπεζών, ασφαλιστικών, επενδυτικών, χρηματιστηριακών εταιρειών και συναφών οργανισμών, σε στελέχη δικηγορικών γραφείων και νομικών υπηρεσιών, καθώς και σε ασκούμενους δικηγόρους.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Λίλα Ευσταθιάδη, τηλ: 210 8964531, e-mail: [email protected].

 

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το ALBA υπάρχουν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.alba.edu.gr/academic/.