Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο

 

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο (HCC) και το China Chamber of Commerce for Import and Export of Machinery & Electronics Products (CCCME) συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 με την υποστήριξη του Γραφείου του Εμπορικού και Οικονομικού Συμβούλου της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κ. Sun Liwei το

«Hellenic Chinese Business Forum 2011»,

το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton.

 

Περισσότεροι από 80 leaders μεγάλων κινεζικών Ομίλων και επιχειρήσεων – μελών του China Chamber of Commerce for Import and Export of Machinery & Electronics Products, θα αναζητήσουν συνεργασίες με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων σε τομείς ενδιαφέροντος που αφορούν την ενέργεια, την υψηλή τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία, την εμπορία (εισαγωγή –εξαγωγή) ηλεκτρολογικών προϊόντων και εξοπλισμών, τον τουρισμό, τις επικοινωνίες κ.λπ.

 

 

Το «HellenicChinese Business Forum 2011» θα ξεκινήσει με σύντομους χαιρετισμούς από την ελληνική και κινεζική πλευρά, υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ μίας ελληνικής και μίας κινεζικής επιχείρησης και στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί business match making μεταξύ ελληνικών και κινεζικών επιχειρήσεων.

business match making, αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν με το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ: 210 3629445 (ή στο e – mail: [email protected]).

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τις επιχειρήσεις – μέλη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.