Ανεξάρτητη Λέσχη Νεανικής Επιχειρηματικότητας από το Locato

cropped-hands-locato

Ανεξάρτητη Λέσχη Νεανικής Επιχειρηματικότητας από το Locato

Στις 4 Νοεμβρίου η πρώτη συνάντηση

Μια νέα επιχειρηματική λέσχη κάνει την εμφάνισή της στις αρχές του Νοέμβρη αποκλειστικά για νέους επιχειρηματίες. Στόχος της Ανεξάρτητης Λέσχης Νεανικής Επιχειρηματικότητας είναι η παροχή βοήθειας στα startups και η δημιουργία πλατφόρμας δικτύωσης για περαιτέρω συνεργασίες. Μέσω της λέσχης οι νέοι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε χρηματοδοτικά σχήματα, συμβουλευτικές υπηρεσίες οργάνωσης, υπηρεσίες μάρκετιγκ και πωλήσεων, κατάρτισης business plan αλλά και lobbying. H λέσχη λειτουργεί υπό την ομπρέλα της εταιρείας συμβουλευτικών υπηρεσιών Locato και τελεί υπό την καθοδήγηση της Gabriela Handler, International Corporate Social Innovation and Business Development Consultant. Παρέχει τακτική υποστήριξη στα startups, απαντώντας σε όλα τα σημαντικά ερωτήματα που απασχολούν τα μέλη της και έχουν να κάνουν με τη δημιουργία της επιχείρησης, την ορθή διαχείριση της επιχειρηματικής ιδέας αλλά και την προσαρμογή στο συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Όπως δηλώνει σχετικά με την πρωτοβουλία η Gabriella Handler: «Σήμερα δεν υπάρχει χώρος ελεύθερης ανάπτυξης πρωτοβουλιών στα Πανεπιστήμια, δεδομένης της πολιτικής καθοδήγησης από συγκεκριμένες ελιτ. Ο περιορισμός της ελευθερίας είναι γενικευμένο φαινόμενο και δεν ευνοεί την ανάπτυξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, εμποδίζοντας την καλλιέργεια και την ανάπτυξη ιδεών. Το ερώτημα που προκύπτει εδώ είναι αν θέλουμε πραγματικά ευτυχισμένους νέους ανθρώπους καθώς και μια υπεύθυνη νέα γενιά. Η λέσχη νεανικής επιχειρηματικότητας, ανεξάρτητη από κυβερνητικές αρχές και πολιτικά συμφέροντα προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στους νέους που χρειάζονται καθοδήγηση σε μια αναντίρρητα δύσκολη εποχή».

Η πρώτη συνάντηση της Λέσχης θα πραγματοποιηθεί σε ειδικό χώρο στις 4 Νοεμβρίου, Ερμού 44, από τις 6 έως τις 8 μ.μ. Μια φορά το μήνα τα μέλη θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά εργαστήρια (workshops) ή σεμινάρια χωρίς κόστος. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνδρομή ειδικών συμβούλων και επιχειρηματιών, οι οποίοι θα αναλάβουν ρόλο μέντορα και «επιχειρηματικών αγγέλων».

Οι σύμβουλοι και οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, προσφέροντας γνώση και εμπειρία, μπορούν να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να δηλώσουν ενδιαφέρον μέσω της ιστοσελίδας www.locatopass.com.

Η πρώτη συνάντηση είναι ελεύθερη για τα μέλη του Locato, ενώ για τα μη μέλη το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

 

Το LocatoPass είναι μια νέα υπηρεσία συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολιστικού μάρκετινγκ, ειδικά φτιαγμένη για τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων, που δεν έχουν τεχνογνωσία και τη δυνατότητα εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων, διοίκησης, διαχείρισης και μάρκετινγκ. Με τη βοήθεια έμπειρων συμβούλων, ο επιχειρηματίας μπορεί να επωφεληθεί των υπηρεσιών υποστήριξης σε διάφορα θεματικά αντικείμενα όπως είναι το μάρκετινγκ (engagement marketing, χρήση QR codes , mobile applications), η προβολή, η εκπαίδευση, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού αλλά και η διαχείριση πιστωτικού κινδύνου, με ελάχιστο κόστος. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα www.locatopass.com