/

Δωρεάν εξ αποστάσεως σεμινάρια για Risk και Crisis Management

Δωρεάν εξ αποστάσεως σεμινάρια για Risk και Crisis Management από την  TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Στο πλευρό των εργαζομένων και των επιχειρήσεων στέκεται η TÜV HELLAS (TÜV NORD) καθώς πραγματοποιεί δωρεάν στις 30 και 31 Μαρτίου, δίωρες, ανοικτές και εξ αποστάσεως ενημερώσεις σεμιναριακού χαρακτήρα, στα πλέον επίκαιρα θέματα “RISK & CRISIS MANAGEMENT EN ΜΕΣΩ COVID-19”.

Αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία των εισηγητών της και θέλοντας να συμβάλλει θετικά στη διερεύνηση του νέου τοπίου που διαμορφώνεται στον επιχειρηματικό κόσμο η TÜV HELLAS (TÜV NORD) εγκαινιάζει μια σειρά από δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. 

Εισηγητής και στα δύο σεμινάρια θα είναι ο κ. Νέστορας Παπαρούπας, Risk & Crisis Product Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Αναλυτικά, τα δύο σεμινάρια θα διεξαχθούν ως εξής: 

RISK MANAGEMENT

Hμερομηνία Διεξαγωγής: 30/3/2020

Ώρες Διεξαγωγής: 11:00-13:00

Θέματα που θα συζητηθούν: 

  • Οι νέες προσεγγίσεις του Enterprise Risk Management λόγω του COVID-19
  • Είδη επιχειρησιακών ρίσκων που επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από τον COVID-19
  • Τα νέα κριτήρια αξιολόγησης του επιχειρησιακού ρίσκου που επιβάλλει η πανδημία
  • Ποιοτική ή ποσοτική αξιολόγηση των ρίσκων; Συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μεθόδων

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδω (https://www.tuv-nord.com/index.php?id=28904)

CRISIS MANAGEMENT 

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 31/3/2020

Ώρες Διεξαγωγής: 11:00-13:00

Θέματα που θα συζητηθούν: 

  • Οι νέες προσεγγίσεις του Crisis Management Framework λόγω του COVID-19
  • Τα είδη των κρίσεων που επιφέρει ο COVID-19 στις επιχειρήσεις
  • Δυνατότητες επικοινωνιακής αντίδρασης. Για ποια θέματα ενημερώνω τους stakeholders;
  • Καλές πρακτικές που ακολουθήθηκαν από Ελληνικές επιχειρήσεις

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδω (https://www.tuv-nord.com/index.php?id=28906)

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα σεμινάρια που πραγματοποιεί -και μέχρι την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος- μπορούν να υλοποιούνται και εξ αποστάσεως, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η Σύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (E-learning). 

Περισσότερες πληροφορίες για την εξ αποστάσεως πραγματοποίηση των σεμιναρίων είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2WqA9pQ

Η κ. Κονδυλία Κοντογιάννη, Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας της ΤÜV HELLAS (TÜV NORD) τόνισε σχετικά: «Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ο καθένας οφείλει να συνδράμει με όποιο τρόπο μπορεί. Και μέσω των δωρεάν εξ αποστάσεως σεμιναρίων δίνουμε σε όλους τη δυνατότητα να ενημερωθούν προκειμένου να διαχειριστούν όσο το  δυνατόν καλύτερα την πρωτόγνωρη κρίση. Ως TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχουμε ως βασική αρχή το «Passion for Safety» και με αυτό το γνώμονα συμβάλλουμε στην εθνική προσπάθεια ανάσχεσης της επιδημίας και συνεχίζουμε να παρέχουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας».

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. 

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Φρίγκα (6936028853, press@tuv-nord.com)