/

Η ναυτική εκπαίδευση είχε την τιμητική της στην Μακεδονία!

Την ΑΕΝ Μακεδονίας επισκέφθηκαν χθες, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην 86η ΔΕΘ, ο γ.γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Manolis Koutoulakis, ο αρχηγός Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Γεώργιος Αλεξανδράκης και ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Δρ. Γεώργιος Πατέρας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο διοικητής της ΑΕΝ Μακεδονίας αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Μακρής παρέδωσε το θυρεό της σχολής στον Δρ. Γεώργιο Πατέρα, τιμώντας στο πρόσωπο του τη συνδρομή και έμπρακτη στήριξη του ΝΕΕ στη Δημόσια Ναυτική Εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του ΝΕΕ συμμετείχε επίσης χθες και ώρα 18:00-20:00 σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που έλαβε χώρα στο κοινό περίπτερο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του ΝΕΕ, με θέμα «Δημόσια Ναυτική Εκπαίδευση».

Στη συζήτηση συμμετείχαν ακόμη ο γ.γ. Αιγαίου κ. Μανώλης Κουτουλάκης, το στέλεχος της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών του ΥΝΑΝΠ κ. Χρήστος Βαγιωνάκης, καθώς και οι διευθυντές των Σχολών Πλοιάρχων και Μηχανικών της ΑΕΝ Μακεδονίας, καπτ. Νικόλαος Τσούλης και κ. Χαράλαμπος Υάκινθος.